Skocz do zawartości
Gmeru

Forza Motorsport 3 - już w sklepach!

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno jest już demo!!!!! Ktoś sprawdzał? Ja wieczorem :)

09_forza_ms3_e309_opt.jpg

fm3e3r82.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnięte i sprawdzone. Jest dobrze choć to podobno wczesne demo z targów E3. 60fps'ów, dobra grafa. W weekend będzie czas to podłączy się kierę i będzie katować do bólu/premiery pełnej wersji. Myślałem, że pomysł z cofaniem czasu nie wypali, jednak jest to fajny czasomilacz :). Dobry patent do wyuczenia tras. No i dla zapracowanych. Teraz błąd na ostatnim wirażu, ostatniego okrążenia i nie wygrany puchar są przeszłością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę zrozumieć ludzi, którzy psioczą na grafę (tzn. rozumiem: a)nie grali i oceniają jakieś marne zrzuty z gry w sieci :) fanboje PS3 ; p )Jak już niektórzy zauważyli kupiłem porządnego kompa i parę dni temu podniecałem się grafiką... ale co z tego skoro od wczoraj siedzę przypięty do Halo3ODST a dzisiaj dostałem między oczy nową Forzą. Dla mnie krajobrazy powalają i same fury także na najwyższym poziomie. Jest fajnie, konsolowo ale naturalnie a nie surowo jak w GT5P gdzie właściwie oklepane tory albo wieją pustką albo są totalnie wyludnione ; )

Model jazdy bardzo przystępny i o niebo lepszy od Shifta. W ogóle Shift już się skończył ale to było do przewidzenia. Forza będzie miłym jesienno-zimowym odskokiem od rzeczywistości. A Gt5? hahaha kiedyś wyjdzie ; p a ja już oklepie do tego czasu Forze : > Dla mnie must have.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PC to tylko w Half-Life grywam. Dla reszty przygotowana jest kanapa i 50 cali monitora :)

No to jeszcze trzeba będzie pomyśleć na zamianą kółka od Logitecha na coś ze sprzęgłem skoro F3 obsługuje . No i PC i GT5 na PS3 też bezproblemowo obsłuży. Ja już zbieram na to cacko:) :

porschewheel.jpg

Key features include: * Multiplatform: Xbox 360 ? PC ? PlayStation? 3 * Backward compatible to existing games on the Xbox 360 ? Almost all current racing games support the 6 Speed shifter, including Forza 2 * wireless connection to Xbox 360 and wireless connection through RF dongle to PC and PlayStation 3 (new and improved technology) * Compatible with standard pedals (with clutch), Clubsport pedals (metal), as well as pedals for Microsoft? wireless racing wheel and Logitech? G25 racing wheel * 3 Force Feedback motors and smooth belt drive - deliver sensational realism * Two gear sticks included: 6+1 Speed and sequential

Edytowane przez arsenal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

demko już się pobiera... a miałem właśnie zapytać o kierownice,hi,hi

prawdziwe cacko,ile kosztuje ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Na PC to tylko w Half-Life grywam. Dla reszty przygotowana jest kanapa i 50 cali monitora ;)

No powiem Ci, że mam to samo tylko giery które są też i na kompa idą teraz w 1080p i 60fps. Różnica kolosalna (np Shift czy Grid wygląda jak z innej epoki w stosunku do konsoli, RE5, SF IV itd też sporo lepiej). Pad od X360, 50 cali komp cichszy niż suszarka (X360)(w rogu pokoju a nie pod TV...) a gry przystosowane do pada od razu po włączeniu (jakbym odpalił X360).

Ale patrząc jak wygląda Forza wiem, że jak potrafią programować to wycisną dużo i jest miodzio : ) i mam już gdzieś Shifta w kosmicznej rozdziałce ; )

Czemu G25 nie działa z x360? No matko jedyna... jest sprzęgło, kiera kosmiczna i taki zonk. Jednak grając w Forzę 2 na kierze nie miałem jakieś wielkiej przyjemności.... było ciężko ; p dużo lepiej grało mi się w Gt5p. Ale też jutro chyba odkurzę sprzęt do Xa (też mam jakiegoś logitecha ; ) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz przewodowego to pod usb i sterowniki z neta, jak bezprzewodowego to specjalny odbiornik na usb + sterowniki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie.

Vista jest kompatybilna z Padami od Xa na usb. Można też kupić dedykowanego pada pod Vistę od X360 z odbiornikiem wifi : ) A praktycznie wszystkie nowe gry typowo konsolowe (ale też takie jak Crysis) są kopiami tych z Xa (chodzi o sterowanie). Człowiek ma wrażenie, że odpalił konsolę a nie Pieca ; ) Ale to tak z ciekawości. np. http://img529.imageshack.us/img529/6244/receiverbig.jpg

Dzisiaj katuje dalej demo. Tak mi się podoba!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam limita jeeeeeeeee w końcu! Mistrz wyścigów indehałs ; ) Do tego brelok, USB itd : ) A tu recka mistrza: KLIK

dsc00160xh.jpg

dsc00161cx.jpg

dsc00162ko.jpg

dsc00163zg.jpg

dsc00164jk.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja w wolnych chwilach (mało ich... eh) gram i gram. Ta gra naprawdę jest mega miodna. Jeszcze raz.... jeszcze raz.... i tak ciągle. huh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety wciąż czekam na kuriera :) . Ale nie ma tego złego. Uncharted2 bardzo dobrze ociera łzy w niedzielę. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi