plikus83 0 Posted March 6, 2009 Jakie głośniki do denona 1909. Pokój ok. 20m2, głównie do kina domowego, cena do ok. 1500 zł, zależy mi na jakości dźwięku i na mocnym basie. Myślałem o Jamo 606. Ale może ktoś podpowie coś lepszego. Quote Share this post Link to post Share on other sites
-Oldboy- 7 Posted March 7, 2009 moj kolega ma zestaw Jamo 606 i grają razem z Denonem 1708,napisze tak... basu to i napewno nie brakuje... mówie tu o frontach,niezły power mają... ja mam 1909 i zestaw front JBL E80 a reszta seria ES z subem ES250 (razem 7.1) w kinie domowym dla mnie petarda,duży bas,dynamika i moc...kwestia kalibracji i ustawienia... stereo tak sobie,dobry odtwarzacz Cd nawet nie pomógł,planuje kupić wzmaka stereo i kolumny do niego... jeszcze nigdy nie przekręciłem gały wyżej (-16 db) Quote Share this post Link to post Share on other sites
plikus83 0 Posted March 7, 2009 (edited) Dzięki za opinię. JBL w takim zestawieniu jak pisałeś to trochę za drogi zestaw dla mnie ale skoro piszesz ze Jamo tez sobie radzi i to myślę ze się nie rozczaruje. A jak np. M-audio trend 900, w sklepie zachwalano mi ze bardzo dobre głośniki do Onkyo 606 Edited March 7, 2009 by plikus83 Quote Share this post Link to post Share on other sites