- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Pilot LG MKJ 40653802
Pytanie zadane przez
defrex13121
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
może ma ktoś instrukcje do tego pilota, bo ma on możliwość obsługi dekodera (STB) ale niestety w instrukcji nie ma ani słowa o tym jak go zaprogramować.
Google pomógł mi znaleźć kody i instrukcje wpisywania kodów ale po niemiecku i nie bardzo rozumie jak to mam zrobić.
kody kody do pilota MKJ 40653802
instrukcja po niemiecku
Programmierung auf SAT:
Drücken Sie die Taste STB auf der Fernbedienung. Gleichzeitiges drücken der Taste Menü und Mute bereitet die Fernbedienung für die Codenummerneingabe vor. Geben Sie nun den dreistelligen Code aus der Codeliste ein. Drücken Sie zum Abschluß die Taste Menü um den Code zu speichern. Die Fernbedienung ist nun eingestellt und Sie können die Funktion an Ihrem Satreceiver testen. Der Receiver reagiert nicht? Dann wiederholen Sie den obigen Vorgang mit einer anderen Codenummer.
Tak to przetłumaczył Google
Programowanie na SAT:
Naciśnij przycisk STB przycisku na pilocie zdalnego sterowania. Jednocześnie naciśnij przycisk menu wyciszenia i przygotowania pilota do numeru kodu przed wejściem. Podaj trzy cyfrowy kod z listy. Push zawarcia przycisk menu, aby zapisać kod. Pilot zdalnego jest teraz i będzie można działać w Twojej satelitarne badania. Odbiornik nie reaguje? Następnie powtórz powyższe procedury z innym numerem kodu.
Próbowałem nacisnąć STB + MUTE (podświetla się przycisk STB) wpisać kod i MENU ale po tym sposobie dekoder reaguje (miganiem diody 3 razy) po czym nic więcej się nie dzieje.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi