marcinek73 0 Posted February 27, 2009 (edited) Co powiecie o tym DVD , jak radzi sobie z odtwarzaniem DivX przez USB? Edited February 27, 2009 by marcinek73 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rewell 0 Posted April 4, 2009 Witam Jak są wasze opinie na temat tego DVD? jak sobie radzi z napisami, z płytami DL itp. Nigdzie nikt nic o nim nie pisze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pep2 0 Posted April 6, 2009 WitamJak są wasze opinie na temat tego DVD? jak sobie radzi z napisami, z płytami DL itp. Nigdzie nikt nic o nim nie pisze. Witam. Po czterech miesiącach użytkowania (ok 500 godzin pracy) oceniam SD-580 jako dobry odtwarzacz. Co nie oznacza że nie ma on wad, i jestem przekonany że wymagający użytkownik powinien wybrać coś innego. W mojej ocenie na plus zasługuje obraz(u mnie hdmi720p), bezproblemowe odtwarzanie DL(odtworzył 2 płytki które uznawałem za zniszczone) i USB które widzi 8GB pena(FAT32). Nie ma możliwości zmiany położenia ani wielkości napisów w divixach(biedne menu odtwarzacza, brak softu), kiepsko wyglądają jpegi a dźwięk po analogu to tragedia. Napęd pracuje cicho, pilot jest bardzo "chiński" pod każdym względem. Wyświetlacz na panelu przednim bardzo biedny. To tak na szybko. Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites