autorus 11 Posted February 15, 2009 Właśnie sobie z dzieciakami obejrzałem ściągnięty z netu. Przy tekstach chomika normalnie wymiękam :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
paw 0 Posted February 15, 2009 bez 3d się nie da:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
HD Tosiek 0 Posted February 15, 2009 Ogladałem Pioruna w okularach 3D (w kinie oczywiście) i film faktycznie fajny, ale mnie rozwalały teksty Marleny i gołębi Quote Share this post Link to post Share on other sites
paw 0 Posted February 15, 2009 Autorus dziwie się, że pozwoliłeś oglądać ten film swoim dzieciom, nie myślisz, że pierwsze sceny były strasznie drastyczne i odbiją się na ich psychice, a wkrótce będą w przedszkolu dręczyły inne dzieci? (patrz mój felieton o Piorunie) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Inuki 5 Posted March 24, 2009 (edited) "Piorun" na Blu-ray już 21 kwietnia. Dostaniemy wydanie 1Blu-ray + 1DVD. Jak dla mnie to trochę za bardzo przekombinowali z okładką http://www.imperial-cinepix.com.pl/product...-BLU-RAY-Piorun Edited March 24, 2009 by Inuki Quote Share this post Link to post Share on other sites
mambo1971 0 Posted March 24, 2009 Premiera tydzień po Zajączku. Gratulacje dla marketingowców z Imperiala za termin polskiego wydania (nie pierwszy raz). Madagascar 2 też po Świętach. Quote Share this post Link to post Share on other sites
peyo111 71 Posted June 15, 2009 No i nadszedl dzien premiery na BD.Juz chcialem zamowic ale... Cena w Polsce jest nie do zaakceptowania 123 zety(na Merlinie i trzeba jeszcze nie wiadomo jak dlugo czekac)Poza tym wydanie -ok polski dubbing ale lylko DD5.1. Dziekuje kupie jednak wydanie UK 16 funciszy czyli ok 80 zlotych i do teg DTS HDMA .A i w UK dodaja jeszcze pluszowa maskotke w postaci chomika. Quote Share this post Link to post Share on other sites