kamilo1 0 Posted February 13, 2009 Witam! Czy jest możliwość uzyskania dźwięku 5+1 w kinie domowym (Samsung HT-THX22) bez wejścia optycznego, mam tylko AUX (L+R) ale to mi raczej w tym nie pomoże.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
edmund007 2 Posted February 13, 2009 (edited) Witam!Czy jest możliwość uzyskania dźwięku 5+1 w kinie domowym (Samsung HT-THX22) bez wejścia optycznego, mam tylko AUX (L+R) ale to mi raczej w tym nie pomoże.... ....jeżeli w/w Samsungu masz Dolby ProLogic 2 to masz taką możliwość http://pl.wikipedia.org/wiki/Dolby_Surround_Pro_Logic Edited February 13, 2009 by edmund007 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kamilo1 0 Posted February 13, 2009 Owszem mam Dolby Pro Logic II ale jak, tzn. gdzie to podłączyć? Przez AUX? I jak to podłączyć ze strony XBOXA? HDMI mam już zajęte bo jest podłączone do TV Quote Share this post Link to post Share on other sites
karlitoo 0 Posted March 9, 2009 Podepnę się do tematu mam taki sam problem ..........może ktoś dokładniej opisać jak to zrobić ???????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
errorysta 1 Posted March 31, 2009 a wyjście 2xcinch masz w konsoli?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
xxxx 0 Posted April 2, 2009 ale masz x360 czy starego xboxa ?? jak x360 to masz specjalny kabe; Quote Share this post Link to post Share on other sites