autorus 11 Posted February 8, 2009 Wiem ze już jakiś czas o tym pisałem ale moze teraz sa jakies dokładniejsze info. Na allegro chca za to 134zł z PL. Ciekawe jest również to że u nas jeszcze nie ma a tam jest dubbing PL. Autorus Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoDeX 121 Posted February 8, 2009 Oj, przecież są wszędzie ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted February 8, 2009 W Niemczech wyszedł na BD miesiąc przed premierą kinową w Polsce. Tytuł: Sezon na Misia 2 Tytuł oryginału: Open Season 2 Dubbing polski: Boguś - Jarosław Boberek, Eliott - Dariusz Toczek, Beth - Joanna Węgrzynowska-Cybińska, Mr. Weenie - Zbigniew Suszyński, Bobbie - Mirosława Krajewska, Fifi - Janusz Wituch, Buddy - Jarosław Domin, Rufus - Zbigniew Konopka, McSquizzy - Grzegorz Pawlak, Roberto - Jakub Szydłowski, Stanley - Tomasz Steciuk Dźwięk: Dolby TrueHD 5.1 angielski Dolby TrueHD 5.1 niemiecki Dolby Dolby 5.1 duński Dolby Dolby 5.1 arabski Dolby Dolby 5.1 fiński Dolby Dolby 5.1 czeski Dolby Dolby 5.1 chorwacki Dolby Dolby 5.1 szwedzki Dolby Dolby 5.1 słowacki Dolby Dolby 5.1 turecki Dolby Dolby 5.1 polski (dubbing) Napisy: angielskie, niemieckie, duńskie, szwedzkie, fińskie, norweskie, słoweńskie, polskie, czeskie, tureckie, arabskie Materiały dodatkowe: - Save Mr. Weenie! Exclusive Blu-ray Game - How to Draw: Boog, Elliot & Fifi - Deleted Scenes - Music Video: Who Let the Dogs Out - Going WILD! With the Voice Cast of Open Season 2 - BD-Live Quote Share this post Link to post Share on other sites
autorus 11 Posted February 12, 2009 A może jakiś link do dobrego sklepu netowego w DE? Zupełnie nie orientuję sie w tamtych terenach. A to w sumie sąsiedzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz436 1 Posted February 12, 2009 Przecież Sezon Na Misia 2 dostepny jest już na www.dvd.co.uk z Polskimi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
autorus 11 Posted February 12, 2009 Przecież Sezon Na Misia 2 dostepny jest już na www.dvd.co.uk z Polskimi. Na pewno? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz436 1 Posted February 12, 2009 Na pewno? Zyrknij http://www.dvdtimes.co.uk/content/id/69701...n-february.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
gees 5 Posted February 12, 2009 Zyrknijhttp://www.dvdtimes.co.uk/content/id/69701...n-february.html Film wyszedł w dwóch wersjach. Pierwszą można rozpoznać po języku rosyjskim i węgierskim, na drugiej jest dostępny język polski i czeski. Płyta została wydana w b. dużej ilości wrsji językowych. Wobec tego rozdzielono je na dwa wydania. W Anglii PRAWDOPODOBNIE jest wersja bez języka polskiego. Obecność języka niemieckiego w wersji z jezykiem polskim i brak niemieckiego w drugim wydaniu (tym z j. rosyjskim) sugeruje, że płyta jest dostępna w Niemczech Quote Share this post Link to post Share on other sites
Benjamin8888 0 Posted February 12, 2009 Wysłałem requesta do dvd.co.uk , jak odpowiedzą dam znać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fantom 81 Posted February 12, 2009 Pewnie nie ma się co chwalić ale ..... ściągnąłem reencoda HD w wersji EN + wersje divx z polskim dubbingiem .... połaczyłem i mam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Benjamin8888 0 Posted February 12, 2009 A więc dostałem odpowiedź z dvd.co.uk , że według informacji od wydawcy : Subtitles: German\English\Turkish Dubbed Languages: German\English Oczywiście nikt nie zrobił o to co prosiłem , czyli nie zerknął na okładkę. --------------------------------------------------------------------- Z drugiej strony zapytałem kilku ebayowców angielskich i jeden mi odpisał że płyta zawiera dubbing po polsku. Sądzę że to ta sama płyta. Zresztą zaraz sobie to zamówię i w sobotę moge dac 100% info. Quote Share this post Link to post Share on other sites
autorus 11 Posted February 12, 2009 (edited) Wielkie dzięki , nie ma to jak uczynny rodak. Autorus Ale skoro jest niemiecki to powinien być i polski. Szczególnie ze na amazon.de sa płytki import z UK. Edited February 12, 2009 by autorus Quote Share this post Link to post Share on other sites
wachi40 8 Posted February 15, 2009 na avf jest napisane ze wersja uk posiada polską wersję językową i polskie napisy http://www.avforums.com/movies/index.php?showmedia=9614 Quote Share this post Link to post Share on other sites
autorus 11 Posted February 15, 2009 Jutro kolega Benjamin potwierdzi i biore Quote Share this post Link to post Share on other sites
mambo1971 0 Posted February 15, 2009 A nie lepiej tu zamówić i w 100% polska wersja http://www.bluedvd.pl/p/pl/bd469/sezon+na+...+2+blu-ray.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
autorus 11 Posted February 15, 2009 pewnie ze można tylko po co przepłacać? Skoro to samo można dostać poniżej 90zł z przesyłką. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hiszpan 0 Posted February 15, 2009 (edited) no więc... jeśli są dwie wersje to na dvd.co jest ta druga... Dubbed Languages: Hungarian\Hebrew\Greek\Russian\English\Italian\Hindi\Icelandic http://www.dvd.co.uk/DVD/Open-Season-2-Blu...248/product.htm Edited February 15, 2009 by hiszpan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Benjamin8888 0 Posted February 18, 2009 (edited) Ok potwierdzam , w końcu film do mnie dotarł z dvd.co.uk i zawiera polski dubbing + polskie napisy. Edited February 18, 2009 by Benjamin8888 Quote Share this post Link to post Share on other sites
HD Tosiek 0 Posted February 18, 2009 Możesz potwierdzić nr EAN 5050629224818 lub katalogowy SBR52248 , na Sendit też jest w dobrej cenie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Benjamin8888 0 Posted February 18, 2009 SBR się zgadza. Quote Share this post Link to post Share on other sites
HD Tosiek 0 Posted February 18, 2009 Dziękuje, zamówiłem Quote Share this post Link to post Share on other sites
HD Tosiek 0 Posted February 18, 2009 A masz "Sezon na misia"? Jak z jakością a/v? Pasuje do 2 dokupić cz.1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Benjamin8888 0 Posted February 18, 2009 Właśnie ponoć w 1. nie ma polskiego dubbingu , ale pisze oczywiście o tej z UK. Quote Share this post Link to post Share on other sites
HD Tosiek 0 Posted February 18, 2009 Jest nr katalogowy BD 41088LC (EU - Europa) Quote Share this post Link to post Share on other sites