Skocz do zawartości
buku

ITI HD SAT TV PL zaprasza na pokaz

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze w onet.pl nie działa mi ta konferencja a mam necik 1mbit/s :angry: ehh będę musiał poczekać do 15.00 tvn24...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja nie mam w domu TV takze nici nawet z TVN24 :( kurcze ... czipsy sobie kupilem z nadzieja na onet, a tu taka lipa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jesli dobrze rozumiem to najdrozszy pakiet ma kosztowac...16 złotych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[url="http://wiadomosci.onet.pl/1407293,11,item.html"]http://wiadomosci.onet.pl/1407293,11,item.html[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Onet.pl Wiadomości']Kanały pogrupowane są w 7 pakietów tematycznych ("informacja i rozrywka", "style moda muzyka", "dzieci", "cinemax", "sport i motoryzacja", "kultura nauka świat" oraz "hity filmowe").

Pakiet "informacja i rozrywka", który zawiera najchętniej oglądane polskie i zagraniczne programy popularne i informacyjne (w tym m.in.: TVN, TVN24 i ponad 200 innych kanałów z całego świata), oferowany będzie wszystkim klientom bezpłatnie. Pozostałe pakiety dostępne będą w cenach 10 i 16 PLN.[/quote]

Czyli za full pakiet zapłacimy w najgorszym wypadku 96 zł. !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie mimo DSL 2Mb tez nic :(

Wiemy tylko ze nazwa to poprtu "N"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A VoD? mógły ktoś na bierzaco pisac posty jeżeli ma dostęp do steamu z tej konferencji??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Podobno im sie tuner zawiesił i musieli wtyczke z gniazdka wyciagać by go zrestować. Nie potwierdzone...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
niech ktos powie ile bedzie kosztowala instalacja/kaucja/wypozyczenie/kupno czy cokolwiek dekodera 250GB, normalnego oraz 2giego ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta, mi sie wlaczylo akurat na pozegnanie :/

piszcie co wiecie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że na sam koniec stream na onecie zaczął działać. Choć i tak zdązyłem zobaczyć kanały dystrybucji (m.in. Avans, Electro World, MM, Geant, opki gsm i wiele innych) a także fajny spocik telewizyjny :)

Szkoda, że tuner z recorderem w listopadzie :( No cóż zapisy ruszają od 1 października a od 12 października nboxy są fizycznie w sklepach.

pozdrówka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
U mnie zaczęło działać jakieś 2sek przed wyłączeniem sygnału. Brawo TVN. Nie mogliście przewidzieć takiego obciążenia?? Edytowane przez leemc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

STB bez PVR - 99zł dostępny od 12.10 zapisy(sic!) od 01.10
STB z PVR - 449 - dostępny w listopadzie

na tyle informacji sie załapałem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Właśnie na stronę w onecie ładują materiały z konferencji [url="http://wiadomosci.onet.pl/3,1,konferencja.html"]http://wiadomosci.onet.pl/3,1,konferencja.html[/url]

Pzdr
KrzyHo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jakie kanały filmowe: czy będzie HBO i HBO2? Jak nie, to na co ja mam Cyfre+ zamienić??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wlasnie zadzwonilem na infolinie...
Przy decyzji o zakupie nhdtv recordera, 12 pazdziernika dostanie sie za 99zl nhdtv a jak wyjdzie recorder, doplaca sie 350zl i nowy jest od reki!!
W pakiecie bezplatnym sa wszystkie TVN oprocz Turbo, oraz TVP1,TVP2,TVP3 (prawdopodobnie tez lokalne, nie jak w Cyfrze, ale pan powiedzial, ze takiej informacji mi udzieli po 12 pazdziernika), CNN i cos jeszcze, ale nie pamietam co...
VoD tez nie wiadomo na razie, dopiero po 12 pazdziernika, bedzie dostepny od listopada...

Prosze panstwa... jesli nie trzeba wybierac dodatkowych pakietow, to za 99zl mamy TV SAT... nie kryje zdziwinia, zaskoczenia i ... brak mi slow...

Aha, no i oczywiscie...

[color="red"]1080i![/color] Edytowane przez pbuda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='dziekan' date='22.09.2006, 11:51 ']STB bez PVR - 99zł dostępny od 12.10 zapisy(sic!) od 01.10
STB z PVR - 449 - dostępny w listopadzie

na tyle informacji sie załapałem  :(
[right][post="11333"][/post][/right][/quote]

Czy za ta cene klient staje sie wlascicielem STB ???
Jesji za 99zl mozna kupic odbiornik i miec prawo do pakietu bezplatnego bez koniecznosci zakupu pakietu platnego, to pewnie zapisy beda potrzebne.
Co wiecej, takie spopularyzowanie dvb-s2 nie miesci mi sie wrecz w glowie.
Cala Europa pewnie zacznie tu sobie zestawy kupowac. Kto wie czy przesylka nie bedzie drozsza niz te 99zl.
Kiedys podobnie rozpowszechnil sie dbox1, z ta roznica ze abo roczne bylo obowiazkowe.

Edytowane przez Tom0000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ta informacja jest na 100% pewna ?

czyli teraz biore dekoder za 99zl a za miesiac wymieniam go za doplata na recordera ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='dede' date='22.09.2006, 13:23 ']ta informacja jest na 100% pewna ?

czyli teraz biore dekoder za 99zl a za miesiac wymieniam go za doplata na recordera ?
[right][post="11339"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][/right][/quote]
Tyle że tuner jest własnością ITI, a nie naszą...według infolini odbiornik jest nam jedynie wypożyczony, czyli 450 zeta za wypożyczenie terminala HD z dyskiem , nie wesoło to sie przedstawia:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='wieslaw' date='22.09.2006, 14:35 ']Jak na platformie nie ma TVP 1 , TVP 2 ! to ja dziękuje !!
[right][post="11341"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][/right][/quote]
Są :)Nawet TVP sport ma być

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='wieslaw' date='22.09.2006, 13:35 ']Jak na platformie nie ma TVP 1 , TVP 2 ! to ja dziękuje !!
[right][post="11341"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][/right][/quote]

Ugh, przeciez napisalem wyzej, co jest w bezplatnym pakiecie... nie wiem tylko, czy jest polsat 2...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...