Skocz do zawartości
buku

ITI HD SAT TV PL zaprasza na pokaz

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieje, że kolega Kaczo tutaj zaraz nas nie rozwali swoja propozycja typu neovison :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='Bero' date='19.09.2006, 16:46 ']Niezbyt to aktualne.. z 2 września. chyba że jest gdzieś nowsze ale nie znalazłem...
[right][post="11041"][/post][/right][/quote]

Lista generowana była zawsze raz na miesiąc. Myślę, że 9 września jest wystarczającą datą dla takiej bazy danych - przecież ITI musiało jakiś czas temu przygotować całą kampanię, markę, logo, nowe studio pod nową markę (kanał sportowy ma zawierać w sobie człon wskazujący na nazwe platformy - tak było już kiedyś powiedziane i to jest powód nie podawania nazwy kanału).

[quote name='leemc' date='19.09.2006, 16:47 ']To może zdradzisz jaką nazwę wymyśliłeś?[/quote]

Ja nie znam nazwy platformy ale drogą dedukcji na postawie tego co wykombinowałem przy użyciu ogólnodostępnych narzędzi i baz danych jestem niemalże pewien jaka ta nazwa będzie. Niestety nie mogę (a raczej nie chcę) nawet podać swojego domysłu, gdyż pracuję w jednej z firm podległych ITI (nie neovision :P) bo mogłoby to zostać nadinterpretowane (ktoś mógłby pomyśleć że mam dostęp do informacji na temat iti-neovision - choć nie mam) a kary za zdradzanie takich rzeczy są horrendalne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='batibat' date='19.09.2006, 16:51 ']Mam nadzieje, że kolega Kaczo tutaj zaraz nas nie rozwali swoja propozycja typu neovison :P
[right][post="11045"][/post][/right][/quote]

nie :) w mojej opinni nazwa jest inna od każdej tutaj proponowanej, aczkolwiek trzymam się zdania, ze zaczyna się na literkę "n"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No torche to by było dziwne jakby na logo widniała jak byk literka 'n' a nazwa zaczynała by się od x :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='kaczo' date='19.09.2006, 16:55 ']... Myślę, że 9 września jest wystarczającą datą...[/quote]
Plik output jest z 2 września, chyba że masz nowszy?

[code]pl.output.gz  62314 KB  2-09-06  8:20:00[/code]
Co do nazwy.. wystarczy spojrzeć na tuner :P
Aczkolwiek mnie ta nazwa się nie podoba, wbrew pozorom zbyt trudna w wymowie :) za prosta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='Bero' date='19.09.2006, 17:02 ']Plik output jest z 2 września, chyba że masz nowszy?
Co do nazwy.. wystarczy spojrzeć na tuner i pomyśleć :P
[right][post="11049"][/post][/right][/quote]

fakt, 2 września - za szybko zerknąłem :)

Edytowane przez kaczo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jest telewizja n czyli tv-n
i może być platforma n czyli sat-n ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='TOmeKK' date='19.09.2006, 15:10 ']To był Chevrolet, czyli Chevy Nova. Strasznie brzydki. W którymś-tam odcinku Beverly Hills Cop, Eddie Murphy przyjeżdza takim oblazłym, niebieskim do Kalifornii.

Czytaj uważniej książki do marketingu. :)

Mitsubishi Montero - Pajero, to ta sama historia. Znaczy coś w rodzaju - onanista.  :D
pozdr.
[right][post="11035"][/post][/right][/quote]

@TomeKK

Masz rację, w tym przypadku to był rzeczywiscie Chevy, ale Ford też dał plamę w Brazylii z modelem Pinto...

ok... koniec tego off-topic-u o nazwach

pozdr.M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='Bero' date='19.09.2006, 16:03 ']Plik output jest z 2 września, chyba że masz nowszy?

Co do nazwy.. wystarczy spojrzeć na tuner :D
Aczkolwiek mnie ta nazwa się nie podoba, wbrew pozorom zbyt trudna w wymowie :) za prosta...
[right][post="11050"][/post][/right][/quote]

to powiedzcie wkońcu czarno na białym jaką nazwę wyszukaliście

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak juz wiemy w piatek (22-go wrzesnia) odbedzie sie konferencja ITI na temat nowej platformy. Ciekawe ze 23go TP wprowadza wideo na zadanie. Zastanawia mnie czy to zbieg okolicznosci czy element wspolnej oferty ITI i TP.

Nizej link do szczegolow:

[url="http://www.media2.pl/telekomunikacja/12485,tp,wprowadza,wideo,na,zadanie.html"]http://www.media2.pl/telekomunikacja/12485...na,zadanie.html[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nazwa albo samo n albo planet-n i wtedy by te koleczka symbolizowały planete ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='paw' date='19.09.2006, 19:49 ']Nazwa albo samo n albo planet-n i wtedy by te koleczka symbolizowały planete ??
[right][post="11059"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][/right][/quote]

Może poprostu N-TV ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='sla40' date='19.09.2006, 20:13 ']Może poprostu N-TV  ???
[right][post="11061"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][/right][/quote]
Za bardzo w wymowie przypomina MTV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='mmaadd' date='19.09.2006, 21:07 ']Dodam jeszcze że domena n.pl należy do grupy onet  :D
[right][post="11068"][/post][/right][/quote]
Grupa Onet jest tylko rejestratorem tej domeny. Abonentem, czyli właścicielem kto inny. Obstawiam, że to nie ta nazwa, bo inaczej wyglądałaby sprawa tej domeny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Na telewizjanowejgeneracji.pl w jendym z komentarzy pojawiły się spekulacje, ze platforma będzie sie nazywać n-planet. To by było okropne :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='batibat' date='19.09.2006, 21:12 ']Na telewizjanowejgeneracji.pl w jendym z komentarzy pojawiły się spekulacje, ze platforma będzie sie nazywać n-planet. To by było okropne :/
[right][post="11070"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][/right][/quote]
Nie lubie sie bawic w takie spekulacje ale ntv to nazwa rosyjskiego pakietu cyfrowego powiazanego z jukosem wiec sie zle kojarzy a n-tv to nazwa niemieckiego kanalu informacyjnego. Taki program jak planete tez istnieje i moze sie to kojarzyc z jakas mutacja tego kanalu wiec nie bylo by to najlepsze rozwiazanie. N w logo moze byc tylko symbolem nie koniecznie nazwa musi sie zaczynac na N.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A może coś z chemią związanego, bo logo trochę przypomina cząsteczkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='tesbor' date='19.09.2006, 18:36 ']Jak juz wiemy w piatek (22-go wrzesnia) odbedzie sie konferencja ITI na temat nowej platformy. Ciekawe ze 23go TP wprowadza wideo na zadanie. Zastanawia mnie czy to zbieg okolicznosci czy element wspolnej oferty ITI i TP.

Nizej link do szczegolow:

[url="http://www.media2.pl/telekomunikacja/12485,tp,wprowadza,wideo,na,zadanie.html"]http://www.media2.pl/telekomunikacja/12485...na,zadanie.html[/url]
[right][post="11058"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][/right][/quote]

to nie jest bez sensu,współpraca i dystrybucja zobaczcie na to [url="http://telefon.gsm.pl/news/8699,rss,iti,i,telekomunikacja,polska,razem.html"]http://telefon.gsm.pl/news/8699,rss,iti,i,...lska,razem.html[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Neutron ? A może Neurtino? Jeżeli tak to trochę dziwna nazwa platformy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielka konferencja: i wszystko staje się jasne.

Najbliższy piątek, 22 września 2006, godz. 11.30. Zaproszeni wszyscy święci, dzinnikarze, kanały dystrybucji, VIP-y ... i przedstawiciele for dyskusyjnych HDTV w tym naszego :):D .

[size=7][color="red"][b]Transmisja na żywo na kanale TVN24 o godz. 12.00.[/b][/size][/color]

Pozdrawiam

Edytowane przez pmcomp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cyfra+ i Polsat Cyfrowy też pewnie będą  :D  :) .

Edytowane przez pmcomp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...