Skocz do zawartości
piotralski

firmware nie pasuje

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chcialem wgrac nowy firmware do PH 110 i niestety mam taki komunikat jak w temacie ;)

Obecny 01-17-080818-15-POP-403-000

Wgrywany 01-17-081023-15-POP-402-000

Na penie:
- 01-17-081023-15-POP-402-000.bin
- syb8634.nmt
- usbupdate.html

w pliku usbupdate.html

<A href="01-17-081023-15-POP-402-000.bin" update>Firmware: 01-17-081023-15-POP-402-000</A>
<br>
<br>
<hr>

Nie bardzo wiem co robic dalej :D

Z gory dziekuje za kazda probe pomocy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='mar_pula' post='128910' date='02.11.2008, 13:47 ']Bo to firmware do PH 100.[/quote]

Ups..
Myslalem ze one maja ten sam :D Dzieki za info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NMT Firmware Download:

[url="http://www.popcornhour.com/download/firmware_update.html"]TUTAJ[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='mar_pula' post='128916' date='02.11.2008, 14:40 ']NMT Firmware Download:

[url="http://www.popcornhour.com/download/firmware_update.html"]TUTAJ[/url][/quote]

znam to zrodlo, ale jeszcze raz dzieki.

Mialem nadzieje ze jest nowszy niz mam, i ze zadziala :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='mar_pula' post='128910' date='02.11.2008, 14:47 ']Bo to firmware do PH 100.[/quote]

... i właśnie ze względu na takie przypadki nie publikuję wersji beta.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='janek_pl']... i właśnie ze względu na takie przypadki nie publikuję wersji beta.[/quote]
I jak widać słusznie robisz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak na marginesie PH100 i nowego softu, po kilku dniach użytkowania zaczynam się głęboko zastanawiać nad downgrade'm. Panowie chyba zbytnio przekombinowali w pewnych przypadkach np. często gęsto trzeba 2x nacisnąć przycisk od napisów żeby wyświetliły się opcje - wcześniej nic takiego nie było. Zdarza się utrata dźwięku po zabawie w cofanie i przewijanie do przodu - na poprzedniej wersji z tymi samymi materiałami nie było problemu. Powiększenie też jakoś mi nie podchodzi - generalnie zastanawiam się po co udziwniali obsługę napisów i obrazu, aż tak mało ergonomicznie było poprzednio czy "inteligenty made in juasej" miały problemy z obsługą :D ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Właśnie pojawił się na popcornhour.com odpowiednik tego firmware do A-110. I wreszcie obsługuje DTS downmix !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jeżeli jest tak samo "skopany" jak do A100 to raczej bym się zastanawiał nad wgraniem go - ja wróciłem do poprzedniej wersji w moim PH100.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='janek_pl' post='128933' date='02.11.2008, 16:37 ']... i właśnie ze względu na takie przypadki nie publikuję wersji beta.[/quote]

...to moze rozdzielil by ktos temat "Nowy Firmware do PH" na PH100 i PH110. Bo ten co jest jak widac jest zdeczko mylacy dla nowych uszyszkodnikow :D

Pozdrawiam Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi