Skocz do zawartości
debillos

Toshiba 40XF351 lub 40XF350 ???

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!
Na dniach mam zamiar kupić telewizorek. Przeczytałem juz internet dwa razy i wiem ze do moich zastosowań lepszy będzie LCD. Wczoraj bylem w sklepie 'Nie dla idiotów" pooglądać, popatrzeć i poodtykać:(. No i moim faworytem został telewizorek TOSHIBA Regza 40XF351 lub 40XF350.
No i teraz pytanie do was czy wiecie coś o tych TV czy ktoś to ma??
Starałem sie znaleźć jakieś opinie w necie ale niestety mi sie nie udało:( wiec jeżeli ktoś dysponuje jakimiś linkami tez będę wdzięczny.
PZDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wczoraj uruchomiłem telewizorek 40xf350 za 3199zł z Digitalo.pl . Gra bardzo ładnie. Trudno mi porównać z mojm zf bo ten xf jeszcze nie jest poustawiany. Na razie przekopiuję ustawienia z mojego zf. Z wyglądu to samo.

Autorus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='autorus' post='124586' date='07.10.2008, 12:40 ']Wczoraj uruchomiłem telewizorek 40xf350 za 3199zł z Digitalo.pl . Gra bardzo ładnie. Trudno mi porównać z mojm zf bo ten xf jeszcze nie jest poustawiany. Na razie przekopiuję ustawienia z mojego zf. Z wyglądu to samo.

Autorus[/quote]
ok dzieki za info a jakie wrazenia z transakcji przeprowadzonej z digitalo??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Autorus, również bardzo proszę o info jak działa Toshiba 40xf350.Tv jest konkretny jednak bez 100hz ale cena satysfakcjonująca i można pomyśleć nawet o większym tv.Chodzi mi tylko czy daje radę Toshiba przy szybkich ruchach, myślę że najlepiej sprawdzić w meczu piłki nożnej/tenis bądź w grze wyścigowej na ps3.
Myślę również o Philips 42pfl7603, który również nie posiada 100hz a kosztuje 2900zł, Debillos jak będziesz miał czas to proszę abyś sprawdził tego philipsa bo u mnie ciężko go spotkać a nawet wręcz niemożliwe ;/ Obydwa tv bez 100hz jednak mają bardzo dobre opinie, widziałem Toshibe i jest rewelacyjna jednak od dłuższego czasu używałem marki Philips dlatego też mnie zaciekawiła a również design ma rewelacyjny, pozdrawiam Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='debillos' post='124610' date='07.10.2008, 14:14 ']ok dzieki za info a jakie wrazenia z transakcji przeprowadzonej z digitalo??[/quote]

Tv zamówiłem w środę ok 11.00, był w promocji taki tv toshibt 15" za 199 więc go wziąłem. W środę zrobiłem przelew i po południu miałem info ze wpłata została zaksięgowana i wysyłaja w czwartek. No i w piatek ok 10.00 dotarł, standardowo sprawdziłem matryce czy nie walnięta.( w transporcie) I to chyba byłoby na tyle.
Ogónie zero problemów, jak zawsze zresztą bo kupowałem u nich też zf i tvix7000.

Autorus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jeszcze jedno pytanie bo znalazłem coś takiego:
[url="http://www.electro.pl/produkt-TOSHIBA_TV_LCD_40XF350P_28gwarancja_TOSHIBA_Polska_29_2B_zegarek_biurkowy_GRATIS-54666,1.html"]http://www.electro.pl/produkt-TOSHIBA_TV_L...IS-54666,1.html[/url]
No i właśnie telewizorek o którym rozmawiamy to 40XF350PG a ta oferta to 40XF350P czy to jest jakiś czeski błąd czy to są dwa rożne TV????? Edytowane przez debillos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi