Skocz do zawartości
mjasinsk

TVS HD

Rekomendowane odpowiedzi

Program niszowy bo niszowy ale własnie rozpoczeli nadawanie HD. Czy moze ktos sprawdzic na porzadnym sprzecie jakie sa parametry nadawania?????
Bo poki co obraz swiadczy ze jest w HD wylacznie po znaczku. Edytowane przez mjasinsk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TVS jest tylko z nazwy HD w wydaniu satelitarnym.
To jest przegiecie "zieloni" w sprawach HD ogladaja taki, przepraszam za okreslenie - badziew i potem opowiadaja, ze HD to jak VHS! Edytowane przez tesbor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
OK OK ale sprawdzałeś parametry bo ja mam N-ke i nie moge a jestem ciekawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[url="http://www.satcodx1.com/0130/tsbitrate.cgi?01300029000001054379-v"]http://www.satcodx1.com/0130/tsbitrate.cgi...9000001054379-v[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HAHAHA To ma być HD? :):):lol: bliżej im chyba do jakości VHS :lol:

Edytowane przez roger

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Widać, że 16:9 myli się z HD TV.
Chwała jednak małej Śląskiej spółce ambicji i lokalnego myślenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
najzabawniejsze ze caly sprzet maja HD, studio przygotowane do HD .
aaaaa juz złapałem. Cos w rodzaju wytlumaczenia jest na ich stronie. HD nadaja w kablówce Jambox o ktorej ktos ostatnio pisal posta a w pozostałych zrodlach nadaja SD. ALe znaczek myli wiec powinni go usunac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='mjasinsk' post='109786' date='13.07.2008, 19:50 ']najzabawniejsze ze caly sprzet maja HD, studio przygotowane do HD .
aaaaa juz złapałem. Cos w rodzaju wytlumaczenia jest na ich stronie. HD nadaja w kablówce Jambox o ktorej ktos ostatnio pisal posta a w pozostałych zrodlach nadaja SD. ALe znaczek myli wiec powinni go usunac[/quote]

TVS od początku nie ukrywała, że sygnał HD jest dostępny tylko w niektórych kablówkach na Śląsku. Oficjalnie na satelicie nie ma HD bo nie mają jeszcze miejsca. Może kiedyś się pojawi :D Niemniej jednak znaczek HD myli, ale pewnie nie mogą nadawać aktualnie 2 sygnałów więc dodali HD żeby w kablówce się wyróżniało :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
chwyt marketingowy jak to ladnie wyglada z dopskiem HD mimo ze dekodery sd odbieraja ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi