Jump to content

danieltyl

Użytkownik
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Seller statistics

  • 0
  • 0
  • 0

Community Reputation

0 Neutral

About danieltyl

  • Rank
    VHS
  1. Oto moja diagnoza - odłączam od TV dekoder Cyfry, a TV oraz amplituner współdziałają ze sobą. Podłączam dekoder i po paru sekundach wyskakuje bład i dźwięk przełącza się na głośniki wbudowane w TV. Błąd pojawia się na łączu HDMI 3 na którym mam podłączony dekoder ale też na łączu HDMI Arc na którym mam wpięty amplituner.
  2. Tak. TV i amplituner po HDMI ARC, a dekoder innym złączem HDMI do TV. Wieczorem sprawdzę.
  3. Prawie wszystko działa ale po 5 sec wyskakuje "bład komunikacji na stystemem audio" i przerzuca na głośnik TV.
  4. Niestety. Sytuacja jest taka - wybieram źródło na TV ( HDMI Arc pod który podpięty jest dekoder) i odpalam na amplitunerze źródło cbl/sat. Wtedy mam dzwięk dekodera ale jak odpalę Netflixa z apki wgranej na TV to widzę obraz z Netflixa ale dźwięk leci z aktualnego programu włączonego na dekoderze.
  5. Słuszna uwaga. Włączyłem. Teraz to wygląda w ten sposób.
  6. No i właśnie to nie chce działać - cisza. Może w ustawieniach muszę coś zmienić...
  7. Witam, Mam Marantz NR1200, dekoder 4k UltraboxCyfra + oraz tv Sony XH9505. Połączyłem amplituner z dekoderem za pomocą HDMI, za pomocą HDMI Arc podłączyłem TV z amplitunerem. Dzwięk z dekodera idzie na amplituner i to jest ok ale już z TV nie. Tzn. włączam na TV YouTube lub Netflix i nie mam dźwięku.
×
×
  • Create New...