donsuper 0 Napisano 3 Lutego 2008 pomocy mam denon 2307 i po dzisiejszym wlanczeniu go nie dziala mi display nic tam nie pokazuje sie -po wciskaniu dimmera tez nic - pure direkt tez nic -wie moze ktos cos na ten temat czy jest to awaria - co robic ? po wylanczeniu z sieci i wlaczeniu ponownie tez nic katastrofa !!!!!!!!!! POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donsuper 0 Napisano 3 Lutego 2008 naprawde nikt nie umie mi pomoc - nie mieliscie podobnych problemow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mobor 233 Napisano 3 Lutego 2008 prawdopodobnie padł driver wyswietlacza FL (spróbuj jeszcze zresetowac amplituner) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donsuper 0 Napisano 3 Lutego 2008 Jak sie resetuje amplituner? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mobor 233 Napisano 4 Lutego 2008 (edytowane) w manualu o tym pisze trza wcisnac 2-3 przyciski na frontpanelu podczas uruchamiania sprzetu przyciskiem głównym-sieciowym (tracisz przy tym wszystkie ustawienia) Edytowane 4 Lutego 2008 przez mobor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donsuper 0 Napisano 4 Lutego 2008 a co powiedziec o jakosci wykonania denonona -za taka cene mogl display chociaz trosze dluzej potrzymac-jestem lekko rozczarowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach