kajfux 6 Napisano 3 Listopada Witam, jakieś 5 dni temu skończyła się gwarancja, wcześniej tego nie widziałem, dzisiaj grając na konsoli, kiedy akurat było jednolite tło, zauważyłem czarną kropkę. Myślałem że to jakaś mała muszka siadła, lub inny robaczek, ale po sprawdzeniu palcem, okazało się że to jest w środku. Zrobiłem zdjęcie w powiększeniu, i wygląda to jak wypalona dziurka, zewnętrzna powłoka jest nienaruszona. Posiadam dodatkową gwarancję wykupioną jeszcze na rok, ale czy nadaje się to do reklamacji, czy z czasem nie będzie się to powiększać?Zamieszczam zrobione zdjęcie, normalne wymiary tej plamki, to jakieś 1 na 1,5 mm. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajfux 6 Napisano 4 Listopada Dziś rano znalazłem jeszcze jedną, mniejszą.Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raf7705 965 Napisano 4 Listopada To wygląda jak jakieś robale na matrycy, zasuszone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajfux 6 Napisano 4 Listopada To wygląda jak jakieś robale na matrycy, zasuszone.To większe sprawia takie wrażenie, ale na tym mniejszym widać wyraźnie ciemniejsze piksele.Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach