Robert79 0 Napisano 3 Sierpnia (edytowane) Cześć , Potrzebuje opinii, porady bardziej doświadczonych i zasłużonych bojowników tego forum. A więc: Mój stary Philips gra dalej (58PUS), ale zaczął mi przeszkadzać jeden dość istotny detal a mianowicie beznadziejny system smart, stąd decyzja o zmianie na coś bardziej cywilizowanego. Czytam, oglądam materiały i mam teraz mętlik w głowie - więc proszę o jakieś rady i sugestie - rozważam te modele ale może warto spojrzeć na coś innego: 65oled818 65oled769 Wymienione wyżej TV są teraz w podobnej cenie w znanym sklepie i systemie ratalnym zero - więc chyba warto - tylko który ??? Wcześniej myślałem o miniledzie, ale 9008 ma słabe opinie i beznadziejny system - o 9009 (nie ma go jeszcze w sklepach, cena?????) brak jeszcze opinii czy recenzji… Dodam jeszcze - na dźwięku mi nie zależy - wykorzystam soundbar który już posiadam. Z góry dziękuję za porady Edytowane 3 Sierpnia przez Robert79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
novy66 11 Napisano 18 Sierpnia (edytowane) Ja polecam LG 65oledc31la jest o wiele tańszy od philipsa ale ma lepsze opinie oraz wsparcie jak serwis itp. oraz ma lepsze oprogramowanie niż philips z bugami. Ja miałem już parę modeli LG i byłem z nich bardzo zadowolony zero problemów, a jak był problem to LG go rozwiązało a jaki nie dało rady to wymieniali na nowy TV a Philips robi problemy jak coś jest nie tak z TV. Edytowane 18 Sierpnia przez novy66 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach