maderos 22 Napisano 8 Lipca 2024 Witam. Szwagier poprosił mnie o pomoc w wyborze tv do salonu. Przestrzeń jest spora więc zaproponowałem mu tv w okolicach 100 cali. Tv będzie służył głównie do oglądania kanałów tv ( oferta z sieci Play ), streamu ( netflixy itd ) i to właściwie tyle. Żadnych zewnętrznych odtwarzaczy bd, nic z sygnałem hiper jakości. Znalazłem 2 modele: TCL 98P745 98" HISENSE 100E7NQ Pro 100" Różnica w cenie ( tu akurat media expert ) to około 2k pln. Proszę o podpowiedzi, który lepiej wybrać, ewentualnie jakieś inne propozycje w budżecie do 12k pln. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiojaworzno 187 Napisano 8 Lipca 2024 Jak nie będzie hiper jakości, to współczuje oglądać cokolwiek innego na tak dużym ekranie w komplecie z modelami telewizorów ze średniej półki. Jedynie będzie jakoś wyglądał Netflix przy materiałach 4K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maderos 22 Napisano 8 Lipca 2024 Ja to wiem, ale szwagier nic takiego nie ma w zanadrzu. Jakieś alternatywy, może ciut mniejszy calarz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach