- 0
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam, od prawie dwóch lat posiadam soundbar Harman/Kardon Enchant 800 podłączony do LG B9. Dotychczas nie miałem z nim żadnych problemów, wręcz przeciwnie jestem z niego bardzo zadowolony - za jakość dźwięku i funkcjonalność. Niestety problem pojawił się w zeszłym tygodniu, ktoś podłączył mi się do soundbara przez blutooth i puszczał sobie muzykę na mojej belce. Nie wiem czy ktoś to zrobił celowo czy przypadkiem ale zrobił. Nie w tym problem, ponieważ łatwo rozłączyłem obce urządzenie i podłączyłem własne. Najgorsze jest w tym to że, nim pozbyłem się intruza - soundbar wybudził się za pomocą blutooth. Nie pomogło wyłączenie przyciskiem power on/off, ktoś uruchamiał mi sounbar przez blutooth . Szukałem w instrukcji i dzwoniłem do serwisu, i nie powinno być takiej opcji aby belka będąc w stanie "spoczynku" wybudzała się za pomocą blutooth - rozumiem aby wybudzał ją TV po kablu HDMI ARC, ale nie blutooth. Problem jest taki że gdy jestem w pracy, to w mieszkaniu sam jest pies i widzę że boi się gdy włączam Harmana, obawiam się że ktoś znowu pod moją nieobecność podłączy się do soundbara i zestresuje mi pupila. Czy ktoś się spotkał z podobnym problemem w swoim sounbarze lub czy możecie sprawdzić czy Wasze belki uruchomi urządzenie podłączone przez blutooth. Bardzo dziękuję za jakąkolwiek sugestię rozwiązania problemu bo na obecną chwilę Enchant 800 odłączony jest od prądu . Pozdrawiam
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi