Chris79# 0 Napisano 19 Stycznia 2022 Witam, W moim odtwarzaczu DUNE HD 102p przestał działać port USB. Nie wykrywa żadnej zewnętrznej pamięci (cokolwiek by nie podłączył: pendrive, dysk zewnętrzny, czytnik kart pamięci). Stało się tak to dnia na dzień, po włączeniu urządzenia. Co może być przyczyną, ewentualnie gdzie mogę go oddać do naprawy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 280 Napisano 20 Stycznia 2022 Przyczyną może być to że tysiące razy podłączałeś i odłączałeś i port USB się wyrobił , padł ... może przelutowanie lub wstawienie nowego coś da ... a może nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chris79# 0 Napisano 20 Stycznia 2022 Właśnie nie...pod odtwarzacz podpięty był cały dysk sieciowy który praktycznie był odłączany. Żadne inne rodzaje pamięci nie były podłączane. Wiesz może gdzie mogę oddać go naprawy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 280 Napisano 20 Stycznia 2022 Nie ... może czas na coś innego .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chris79# 0 Napisano 20 Stycznia 2022 Cos polecasz? Pytam bo wypadlem z obiegu, wcześniej dosyć mocno się tym interesowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 280 Napisano 20 Stycznia 2022 Nie wiem co ogladasz .. jaki materiał ale mogę polecić to co mam np Zidoo Z9X ...kosztuje ok 1200 ale wszystko łyka i support jest bardzo ok .... Nie napisałeś ile możesz wydać ... Nic tańszego co jest na rynku nie zaproponuję Tobie bo nawet się tym nie interesowałem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach