Lukasz Knap 0 Napisano 11 Lipca 2021 Witam , mam problem co kupić mam tv 77 OLED sony Ag9 dla mnie za ciemny niestety oglądam nc plus netflix Disney nie gram .. i się zastanawiam, czy możne zmienic tv na 83 OLED sony lub samsung mini led .. pokój mam jasny .Nie wiem jak jasny jest sony aj90 od tego co mam AG9 i czy jak kupie 83 nie będę żałować czy kupić samsung 85 mini led 9seri ibeszie po sprawie ..Proszę o pomoc znawcow co będzie lepsze bo tak naprawde nie wem co kupić kompletnie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbigniew Tomanek 5 Napisano 7 Września 2021 Tylko Sony nie kupuj wziołem w zeszłym rokuXH95 | Full Array LED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV) najlepszy model 55 cali lcd poszło 6000 i wiesza się co chwila. A grze z robocikiem na PS5 na szarym tle widać plamy na matrycy. A rok wcześniej 32 cale za prawie 2000 i dzisiaj nie ma wsparcia https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=19599918#19599918 No i w sony dodali takie [beeep].... przy każdej próbie zmiany ustawień obrazu np. z kinowego na standardowy, cy jak będziesz chciał rozjaśnić itp. wypisze ci że może to spowodować zwiększone zużycie energii i będziesz klikać jak po[beeep]... żeby to potwierdzać. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach