donsuper 0 Napisano 30 Maja 2007 czy jest mozliwe odbieranie sygnalu puszczonego z hdcp poprzez denon 2307 na lcd philpsa , bo slyszalem ze sa prloblemy i nalezy go lanczyc bezposrednio z odbiornikiem lcd lub plasma. wie ktos cos na ten temat co z tym zabezpieczeniem bo chodzi mi dokladnie o premiere hd . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzyHo 0 Napisano 30 Maja 2007 (edytowane) Nie wiem jak jest z 2307 i humaxem, ale mój 3806 podobno obsługuje n-kę z HDCP, więc i humaxa jeśli chodzi o HDCP obsłuży. Podobno, bo na początku nie udało mi się tak uruchomić i połączyłem bezpośrednio do TV. Potem napisałem pytanie do serwisu Denona i dowiedziałem się, że konieczna jest odpowiednia sekwencja przy podłączniu kabla hdmi i włączaniu n-boxa i AV receivera. Jak się podłącza na gorąco, albo włączy w złej kolejności, to już nie pójdzie. Trzeba zrobić wtedy Reset i od nowa się bawić. Ponieważ problem rozwiązałem inaczej, to już nie ciągnąłem tego tematu, ale jak napiszesz do Denona, to Ci powiedzą co i jak. Edytowane 30 Maja 2007 przez KrzyHo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yuiren 0 Napisano 30 Maja 2007 ale dlaczego zadałeś to pytanie akurat w dziale PANASONIC w forum Plazma & LCD To nie mam pojęcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donsuper 0 Napisano 1 Czerwca 2007 tak mi wskoczylo na panasonica chodz mam lcd philipsa pf329830./10 Humax chodzi poprzez denona chodz na poczatku przez okolo 5 minut migotalo blekitne tlo a potem pojawil sie obraz i funkcjonoje caly czas do teraz. obraz z PREMIERE HD I DISCOVERY HD z platformy PREMIERE jest rewelacyjny wiedz jestem zadowolony. jest duza roznica pomiedzy takim PREMIERE HD np dzisiaj ogladalem BATMANN a BLURAY-em`? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach