marek_andrzej93 0 Napisano 22 Stycznia 2021 Witam. Mam zamiar kupić ten TV. Sugeruję się opiniami znalezionymi w sieci i całkiem niezłą ceną jak na swoje możliwości. Zdaję sobie sprawę z wad, o których czytałem tutaj na forum i w różnych opiniach. Mimo wszystko dalej się zastanawiam i mam kilka pytań: Czy cena 2400zl to dobra cena? Czy Android w tym TV jest w stanie wyświetlać YT i Netflix w 4K? (Wiem że system działa wolno ale mimo wszystko czy sobie radzi z 60fps?, mam xboxa i ewentulnie on będzie źródłem) Czy przy oglądaniu materiałów z innego źródła niż wbudowany Android działa HDR i DolbyVision? Jak wygląda na nim zwykła cyfrowa naziemna TV? Jeśli jesteś właścicielem tego TV kupiłbyś go ponownie? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek742 0 Napisano 18 Lutego 2021 I co ? Kupiłeś ?? To podziel się może wrażeniami proszę, bo teraz ja się nad nim właśnie zastanawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek_andrzej93 0 Napisano 19 Lutego 2021 Jeszcze nie kupiłem. Czekam na jakieś dobrą promocje, bo cena teraz cena trochę poszła w górę, a bywało sporo taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach