hdtv_maniac 3 Napisano 1 Listopada 2020 Zobacz ofertę Kupie Plazme Panasonic 65 Kupie Plazme Panasonica modele od VT30 wzwyz rejon wielkopolski bez duzych przebiegów rzędu 20 tys , optymalny przebieg 4-12 tys godzin Cena 1,00 zł Dodający hdtv_maniac Wysłano 01.11.2020 Kategoria Telewizory 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawmac 9 Napisano 3 Listopada 2020 mozesz powiedziec ile ma przepracowane godzin ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hdtv_maniac 3 Napisano 3 Listopada 2020 (edytowane) to nie tutaj kolego jeszcze inne menu tutaj masz instrukcje jak w Vteku sprawdzic godziny http://www.controlcal.com/forum/showthread.php?t=1006 tam gdzie ty szukasz w tym modelu tego nie sprawdzisz dopiro VT60 na to pozwalał ty musisz wejsc do menu serwisowego w linku masz rozne instrukcje a ponizej tak na szybko powinno zadzialac jak nie to szukaj w linku do twojego modelu po prawej masz przyklad jak wyglada informacja o godzinach Edytowane 3 Listopada 2020 przez hdtv_maniac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawmac 9 Napisano 3 Listopada 2020 niestety ja nie jestem na miejscu a pracownik nie podejmie sie "grzebania" w menu serwisowym. Nie wiem kiedy beda u rodzicow gdzie jest TV aby to sprawdzic. Jak cos sie zmieni to dam znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hdtv_maniac 3 Napisano 3 Listopada 2020 (edytowane) tzn mysle ze my sie juz dogadalismy co do ceny ja maksymalnie oferuje za ten tv 2500 to juz maks i to zalezne czy jest w dolnej puli godzin miedzy 4 np a 8 za 2500 odrazu od reki mam VT50 nowszy model niestety musisz sie z tym pogodzic to ze kiedys kosztowal 12 tys ten tv nie znaczy ze po 10 latach bedzie tyle kosztowac a ma on juz 10 lat to naprawde sporo na tzw nową elektronikę , a jeszcze bym musial po niego zorganizowac transport do sycowa kolejne 200 km i kolejne 250 zl takze nie oplacalne za te pieniadze mimo wszystko polecam sprawdzic ile ma przebiegu i podac go w ofercie przy sprzedazy bo uwierz mi nikt nie kupi 10 letniej plazmy bez znajomoscio godzin no chyba ze za 1 tys zl na ryzyko , Edytowane 3 Listopada 2020 przez hdtv_maniac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawmac 9 Napisano 3 Listopada 2020 ja tylko pytalem czy na zdjeciu co przeslalem jest podana ilosc godizn pracy TV. 1000zl za plazme Panasonica 65" niech sobie lezy, 2 lata lezy to moze jeszcze polezec, zadne pieniadze. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hdtv_maniac 3 Napisano 3 Listopada 2020 Pewnie niech lezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aqula 0 Napisano 4 Stycznia 2021 Sprzedam plazmę 65", VT30 (4.0) VT50 (4.0) VT60 (5.0) (1.0-5.0) określenie stanu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hdtv_maniac 3 Napisano 7 Stycznia 2021 temat nie aktualny jakis 1 mies temu przywiozlem z DE z przebiegiem 2500 godzin VT30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach