dawmac 9 Napisano 22 Października 2020 Zobacz ofertę Pioneer Kuro LX6080D i Panasonic P65VT30B Witam Mam dwa TV. Stoja nie uzywane od dwoch lat, wczesniej tez bardzo malo uzywane, jeden byl w sypianii, drugi w pokoju goscinnym. Szkoda mi bylo ich sprzedac bo fajnie swieca ale brak miejsca aby trzymac te dwa olbrzymy Macie jakies sugestie co do ceny ? za kazdy z nich ? Stan bardzo dobry, sa piloty, podstawy. Cena 4 000,00 zł Dodający dawmac Wysłano 22.10.2020 Kategoria Telewizory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orwell-1984 120 Napisano 22 Października 2020 Olbrzymy? Bez przesady... 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaus71 1 699 Napisano 22 Października 2020 32 minuty temu, orwell-1984 napisał: Olbrzymy? Bez przesady... 🙂 pionek waży pewnie 40-50kg - wagowo to mocarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orwell-1984 120 Napisano 22 Października 2020 można jeszcze zaproponować kryterium maksymalnego poboru prądu 🤣 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orwell-1984 120 Napisano 23 Października 2020 Mam nadzieję, że sprzedający się nie obraził wskutek mych głupich naigrywań z tych bardzo zacnych 👍 i słusznych rozmiarów przecież odbiorników 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hdtv_maniac 3 Napisano 24 Października 2020 (edytowane) pisalem do sprzedajacego ale brak odzewu czy ta cena to jest za sztuke czy za dwie , mysle ze raczej za dwie no bo ile moze kosztowac 10 letnia zabytkowa plazma ? Edytowane 24 Października 2020 przez hdtv_maniac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawmac 9 Napisano 3 Listopada 2020 liczba godizn pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach