sensei 28 Napisano 16 Sierpnia 2020 Zobacz ofertę KD-65ZF9 Witam Ponieważ pojawiła się opcja kupna większego panelu oferuję roczny KD-65ZF9 Zakupiony 06.2019 w Sony Centre Targówek, gwarancja Extra Plus, do tego serwis Extra (BEWY506) na 5 lat do 19.06.2024 Stan idealny, od początku powieszony na ścianie i regularnie oczyszczany z kurzu, jest to drugi TV w domu więc nie był katowany, normalne używanie 2-3 godzinki dziennie, głównie Xbox. Posiadam oczywiście wszystkie dokumenty i oryginalny karton, odbiór osobisty w Ząbkach. Dla osób z Warszawy i okolic mogę polecić ekipę która mi go transponowała i montowała na ścianie (współpracują z Sony Centre). TV nie był kalibrowany Cena - 7000 PLN - cena ostateczna. Cena 7 000,00 zł Dodający sensei Wysłano 16.08.2020 Kategoria Telewizory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sensei 28 Napisano 16 Sierpnia 2020 W opisie wkradł się błąd, gwarancja jest bez Plusa czyli bez uszkodzeń mechanicznych. : - Obejmuje uszkodzenia powstałe w wyniku użytkowania (nie mechaniczne) - Brak udziału własnego ani rachunków za robociznę - Natychmiastowa pomoc i porada przez telefon - Specjalistyczny serwis w autoryzowanych stacjach serwisowych Sony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sensei 28 Napisano 25 Lutego 2021 Ze względu na przemeblowanie w pokoju ponownie wystawiam mojego ZF9 na sprzedaż, wyłącznie odbiór osobisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzmarek 0 Napisano 18 Marca 2021 (edytowane) Ogloszenie aktualne? I jaka cena? Edytowane 18 Marca 2021 przez dzmarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach