Porter11 167 Napisano 17 Grudnia 2018 Zobacz ofertę SONY KDL-47W805A Witam. Krótko. Sprzedaję SONY KDL-47W805A Full HD, 3D. W mojej ocenie rewelacyjny telewizor. DO telewizora są 2 piloty, 4 pary okularów 3D. Telewizor kupiłem za 4500 zł 4 lata temu. TV w stanie idealnym. Obraz ostry jak żyletka, filmy z blu-ray KOSMOS !!! ale jak ktoś zna markę to wie co to za TV więc sie nie rozpisuję. W osobnym poście sprzedaję zestaw kina domowego DENON który ładnie współpracuje z tym TV dając naprawdę piękny obraz. Tylko odbiór osobisty w Poznaniu. Cena 1200 zł - nie podlega negocjacji. DO telewizora mogę dodać gratis wieszak na ścianę z regulowanym kątem nachylenia TV. Zdjęcia mogę wysłać zainteresowanym na maila, wat's up, messengera itp. Tutaj się nie mieszczą a nie chce mi się ich obrabiać. Cena 1.200,00 zł Dodający Porter11 Wysłano 17.12.2018 Kategoria Telewizory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Porter11 167 Napisano 31 Grudnia 2018 Zobacz ofertę SONY KDL-47W805A Witam. Krótko. Sprzedaję SONY KDL-47W805A Full HD, 3D. W mojej ocenie rewelacyjny telewizor. DO telewizora są 2 piloty, 4 pary okularów 3D. Telewizor kupiłem za 4500 zł 4 lata temu. TV w stanie idealnym. Obraz ostry jak żyletka, filmy z blu-ray KOSMOS !!! ale jak ktoś zna markę to wie co to za TV więc sie nie rozpisuję. W osobnym poście sprzedaję zestaw kina domowego DENON który ładnie współpracuje z tym TV dając naprawdę piękny obraz. Tylko odbiór osobisty w Poznaniu. Cena 1200 zł - nie podlega negocjacji. DO telewizora mogę dodać gratis wieszak na ścianę z regulowanym kątem nachylenia TV. Zdjęcia mogę wysłać zainteresowanym na maila, wat's up, messengera itp. Tutaj się nie mieszczą a nie chce mi się ich obrabiać. Cena 1 200,00 zł Dodający Porter11 Wysłano 17.12.2018 Kategoria Telewizory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach