Skocz do zawartości
buchcik

Co Podoba wam Się w Telewizji "n"

Rekomendowane odpowiedzi

a nie zauważyliście może, że nie zawsze zgadza się info EPG z rzeczywistym programem/filmem, który leci aktualnie?

np. na SciFi Channel w epg jest info Gwiezdne Wrota a leci Star Trek Next Generation...

zauważyliście coś podobnego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak dotyczy to kilku programów, ale najczęściej SciFi Channel, zauważyłem tez częste przesuniecie zakończenia i końca programów w EPG względem rzeczywistych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Nke bardo sobie cenie. Maja niskie ceny, fajne promocje i najwiecej w Polsce kanalow w hd. do tego jest jeszcze mnostwo bajerwo jak Nmazgazyn czy wypozyczalnia filmow. Pozatym mam fajniutki dekoder z 500gb pamieci:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja Nke bardo sobie cenie. Maja niskie ceny, fajne promocje i najwiecej w Polsce kanalow w hd. do tego jest jeszcze mnostwo bajerwo jak Nmazgazyn czy wypozyczalnia filmow. Pozatym mam fajniutki dekoder z 500gb pamieci:D

Tobie coś za to płacą, że odgrzałeś wszystkie możliwe tematy o ence i w każdym zachwalasz po kolei ich produkty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę nowatorski. Napiszę prawie to samo co reszta:

- abonament 48 zł

- sporo kanałów HD - olbrzymi skok jakościowy w stosunku do SD

- dźwięk przestrzenny 5.1 - niestety niezbyt często (bardzo podobał mi się ostatnio Superman Powrót - i w HD i DD5.1)

- prosta obsługa, łatwe płatności

- nagrywarka pozwala wcisnąć pauzę, zrobić kupę i oglądać dalej :)

- raz na 2 miechy dzwoni do mnie Pan z socjotechniką i wciska pakiety - można się ponabijać choć żal mi tych ludzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tobie coś za to płacą, że odgrzałeś wszystkie możliwe tematy o ence i w każdym zachwalasz po kolei ich produkty?

Jestem po prostu zadowolonym klientem, a kolega widze ze ma tendencje do narzekania i marudzenia, pisz na temat a nie czepiasz sie innych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może kolega zerknie na nazwę tematu bo coś mi się wydaje ze się koledze pomyliło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A może kolega zerknie na nazwę tematu bo coś mi się wydaje ze się koledze pomyliło.

Nie bardzo rozumiem tę uwagę. Ażebyś miał pełnię sytuacji wyjaśniam: 8 lutego otworzyłem forum, opcja nieczytane tematy i pojawiło się chyba 5 tematów dotyczących enki w których kolega jackobs zachwalał telewizję n w zasadzie w bardzo podobny sposób. Jeśli jest tylko i wyłącznie zadowolonym klientem to wystarczyło wpisać to w jednym poście i byłoby super. A tak, skomentowałem to zachowanie zgodnie z własnymi odczuciami, a że akurat ten temat a nie jeden z kilku innych w których wg jackobsa telewizja n jest super, to przypadek. Dodam, że w innym temacie ktoś inny podzielił się podobnymi odczuciami więc w czym problem autorus?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, napisałeś nie w tym temacie co trzeba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, że wtrącę się w dyskusję.

1/ istotnie, Ator ma rację. Tego dnia pojawiło się kilka wpisów o wyższości eN TV w rożnych wątkach autorstwa jednego użytkownika

2/ tym, który zwrócił na to uwagę, poza Atorem, byłem ja

3/ następnego dnia sytuacja się powtórzyła, zatem poprosiłem admina o interwencję. Moim zdaniem, to już nawet nie była nachalna reklama, a zwyczajna chamówa

4/ temat ucichł, a tu nagle...kolega @Autorus wygrzebał go z niebytu. Czytają, nie czytają, ale na forum temat wątku nie zaginie...

Tak to dzisiejsze "wystąpienie" rozumiem.

A jak było można sprawdzić - TU

Edytowane przez wieslawef

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszcie sobie ale nie w tym temacie. Temat ma tytuł "Co Podoba wam Się w Telewizji "n"" a wasze posty są nie na temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie sie w N - ce wszytko podoba. Ja cały czas dziękuje tej stacji ,że jako pierwsza wprowadziła kanały telewizji HD . Gdyby nie on dalej taka Cyfra + traktowałaby nas jak trzeci świat i doiła z kasy. I to już jest wielki plus dla tej stacji. Ich pomysł pchnął nas o lata do przodu. Bardzo mi sie podobaja wszystki kanały a szczególnie te HD no i teraz ten 3D. Mam satysfakcję ,że korzystam ze stacji która cały czas dba o dostarczanie mnie sygnały TV na najwyzszym technicznie poziomie jak równiez wszystko co nowe w tej technice szybko pojawia się u mnie w moim telewizorze dzięki właśnie tej telewizji N. Bardzo zalezy mi tez aby w VOD było wiecej filmów i to w rodzielczości HD . Tam wszystkie nowe premiery na BD powinny sie pokazywać tak abym nie musiał korzystać z wyporzyczalni. Innych uwag nie mam wszystko jest ok na najwyzszym poziomie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi