Skocz do zawartości
elmer80

Sharp LC-46LD264E

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Poszukuję telewizora do 46" bez zbędnych dodatków tj. smart TV itp.

Wszystkie multimedia odtwarzam z PC na stałe podpiętego do TV.

Aktualnie szajszung LCD 37".

Jakość głośników też mnie nie interesuje bo wszystko leci przez Stereo wzmacniacz sherwooda i monitorki JBL ONE.

Czy TV z tematu ktoś posiada i mógłby się wypowiedzieć co do jakości obrazu?

Telewizja głównie wieczorami z tunera encepence i często filmy 720P i 1080P 24p.

Wiem że plazmy panasa liderują w jakości obrazu ale chyba już nie do kupienia w sklepach?

wysłane z Commodore 64

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwestia względna czym jest "tani"...bo w jego cenie to ja wolę z miejsca Panasonica 40AS640 (aktywne 3D, panel VA, 120Hz, wifi, upłynniacze ruchu, direct led, brak cloudingu, dse i równomierne podświetlanie, smartTV)...na wielkość nie poleciałbym w tym przedziale cenowym...bo to się zemści prędzej, czy później, a z tego co pamiętam to Sharp w tańszych modelach ma panele 50Hz...bez upłynniaczy ruchu - cóż, dzienniki to nie jedyne programy w tv :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwestia względna czym jest "tani"...bo w jego cenie to ja wolę z miejsca Panasonica 40AS640 (aktywne 3D, panel VA, 120Hz, wifi, upłynniacze ruchu, direct led, brak cloudingu, dse i równomierne podświetlanie, smartTV)...na wielkość nie poleciałbym w tym przedziale cenowym...bo to się zemści prędzej, czy później, a z tego co pamiętam to Sharp w tańszych modelach ma panele 50Hz...bez upłynniaczy ruchu - cóż, dzienniki to nie jedyne programy w tv :D

Dzięki za odpowiedź.

Właśnie wczoraj w nocy czytałem o serii as640. Bardziej 48" mi pasuje. Model bardzo chwalony. Muszę go live zobaczyć.

wysłane z Commodore 64

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi