Kiciaaa 0 Napisano 7 Listopada 2014 Witam, chciałam kupić telewizor sharp i znalazłam te dwa, które mnie interesują. Proszę mi powiedzieć czy te dwa modele czymś się różnią, bo czytam opisy i żadnej różnicy nie widzę poza nazwą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
armmaster 14 Napisano 21 Listopada 2014 Różnica jest taka, że do modelu 50ld265e dołączana jest przystawka Smart Tv - Android Prestigio, dająca dostęp, m.in. do aplikacji jak np. VOD czy komunikacji Miracast (przesyłanie obrazu z urządzeń mobilnych). I tak proponowałbym dopłacić pare stówek i wybrać Samsung 48H6400 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elmer80 0 Napisano 3 Grudnia 2014 Witam, chciałam kupić telewizor sharp i znalazłam te dwa, które mnie interesują. Proszę mi powiedzieć czy te dwa modele czymś się różnią, bo czytam opisy i żadnej różnicy nie widzę poza nazwą. Spytam nieśmiało jaki TV zagościł w domu?wysłane z Commodore 64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach