cureman 81 Napisano 27 Grudnia 2012 Witam mam dziwny problem .Dziecko przypadkowo zmieniło mi na dekoderze rozdzielczość wyswietlanego obrazu i po ustawieniu na 1080i nie mam dźwięku .Nie wiem gdzie tkwi problem ?Wczesniej przy 1080i wszystko śmiało bez problemu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fitarkus 17 Napisano 27 Grudnia 2012 Sprawdziłeś setup dekodera ? czy aby na pewno wszystko jest tam ok ? .Możesz sprawdzić przy okazji przewody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fantom 81 Napisano 27 Grudnia 2012 Witam mam dziwny problem .Dziecko przypadkowo zmieniło mi na dekoderze rozdzielczość wyswietlanego obrazu i po ustawieniu na 1080i nie mam dźwięku .Nie wiem gdzie tkwi problem ?Wczesniej przy 1080i wszystko śmiało bez problemu . He he he .... miałem to samo Dosłownie 4 dni temu synek wykombinował coś takiego Nie wiem jak to się stało ale w ustawieniach miałem włączone "Tryb DVI: Tak" ... przestaw to na Nie i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach