uki 0 Napisano 2 Listopada 2006 Tak sobie czytam o eNce i powiem tyle ze entuzjazm mi z lekka zmalal. Mam sony kdl40w2000 i mialem nadziej ze N sie do czegos przyda,a tu chyba lipa:( Chialem jechac po N jakos jutro i sam nie wiem co robic? Jakas rada mile widziana:) Pozdro for all:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fussek 0 Napisano 2 Listopada 2006 Ja wiem, że się na Nkę zdecyduję, jednak poczekam do 12 listopada kiedy to wejdzie do sprzedaży nbox z dyskiem twardym.. i tą wersję nboxa sobie zakupię.. do tej pory byłem zmuszony albo przecierpieć nie oglądanie jakiegoś ciekawego programu, albo nagrywanie go sobie magnetowidem.. teraz nagram w jakości o jakiej mogłem do tej pory śnić. Dlatego N zagości w moim domu Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janusz96 0 Napisano 2 Listopada 2006 Jedź i kupuj ! .... tylko uważaj bo jest ślisko.....warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom0000 4 Napisano 2 Listopada 2006 N-ke mozna kupic z 2 powodow: - dla jakiegos jednego lub kilku programow , ktore chce sie ogladac w dobrej jakosci - dla odbiornika HD i pozliwosci buszowania po orbicie i monitorowania pojawiania sie nowych kanalow HD Jesli komus jeden z powyzszych warunkow spelnia sie , to nic tylko kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fitrus 0 Napisano 2 Listopada 2006 mozesz kupic tylko te pakiety, w ktorych sa programy HD. a opozniej sobie dokupic cyfre HD i bedziesz mial na wiosne 5 kanałów HD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yaras22 0 Napisano 2 Listopada 2006 [quote name='Tom0000' post='19298' date='02.11.2006, 08:49 '] - dla odbiornika HD i pozliwosci buszowania po orbicie i monitorowania pojawiania sie nowych kanalow HD [/quote] tylko ze n-box nie ma do tej pory takiej funkcji. mozna ogladac tylko z gory zalozone programy przez N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert71 0 Napisano 2 Listopada 2006 [quote name='Tom0000' post='19298' date='02.11.2006, 09:49 '] N-ke mozna kupic z 2 powodow: - dla jakiegos jednego lub kilku programow , ktore chce sie ogladac w dobrej jakosci - dla odbiornika HD i pozliwosci buszowania po orbicie i monitorowania pojawiania sie nowych kanalow HD Jesli komus jeden z powyzszych warunkow spelnia sie , to nic tylko kupic. [/quote] niewiele kanałów jest w naprawdę dobrej jakości nie ma możliwości buszowania po satelicie - jest to zablkokowane w dekoderze Twoje powody upadły :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hellboyek 0 Napisano 2 Listopada 2006 Podpinam sie do tematu Ja nadal czekam, chce zakupic recordera, jednak w opcji mulitroom. Boje sie, ze N sprowadzi mnie na ziemie i drastycznie zwiekszy abonament w momencie za 2 TV :/ niestety wtedy bede musial sobie odmowic N i zostac przy TV kablowej (PC nie umowliwia rozdzielenia sygnalu, a C+ jest za droga i nie oferuje w 2 najtanszych abo tego cmoge miec w N, badz w tv kablowej). Obecnie place 50 zlotych za kablowke, i oferta N jest dla mnie bardziej atrakcyjna niz UPC. Chce wybrac 3 pakiety (hity filmowe, sport i motorozycja, kultura nauka swiat), co da ,mi 48 zlotych miesiecznie... i tu jest problem kazda podwyzka sprawi, ze moi rodzice nie zgdoza sie na wyzszy abonament. Nie jest pewien, czy przez caly czas obowiazywania umowy bede w stanie oplacac, badz doplacac do abonamentu. Z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej boje sie sprowadzenia na ziemie :/ czekam juz miesiac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uki 0 Napisano 2 Listopada 2006 Powiem Wam ze ciekawosc nie zmalala i pojechalem dzisiaj do centrum sony zobaczyc jak N ma sie w realu. Powiem szczerze ze sie zawiodlem:( Koles odpalil mi kilka programow typu CineMax do tego discovery HD. Oczywiscie Discovery pokazuje swoja jakosc,ale reszta jak dla mnie lipa. Bylo odpalone w 720p mimo wszystko pixeloza...nie wiem..moze chodzi o jakosc (w momencie prezentacji mial 62%). Cos mi sie wydaje,ze trzeba zaczekac z ta eNka do nowego roku. Moze do tego czasu Panowie prezesi czyms nas zaskocza? Pozdr. PS: progr. filmowego HD nadal nie ma:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach