Algernon 0 Napisano 19 Lipca 2011 Wczoraj w czasie oglądania filmu przez WIFI zerwało mi połączenie i co najciekawsze odtwarzacz przestał widzieć jakąkolwiek sieć WIFI po kablu jest OK. Spotkał się ktoś z takim problemem? Jakieś sugestie? Dodam, że miałem najnowszy soft ściągnięty bezpośrednio po LAN. Dzisiaj przywróciłem ustawienia fabryczne, później wgrałem jeszcze raz soft z pliku z USB i nic, odtwarzacz na WIFI jest ślepy. Da się coś zrobić, czy pozostaje serwis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snupik9 0 Napisano 20 Lipca 2011 wróć do poprzedniego softu, i sprawdz czy działa, może być tak, że popsuli wifi na tym sofcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Algernon 0 Napisano 20 Lipca 2011 Próbowałem, niestety bez zmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snupik9 0 Napisano 21 Lipca 2011 no to oddaj go do serwisu, sklepu gdzie go kupiłeś i przestań się martwić, jest na gwarancji to niech naprawią, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekawm 0 Napisano 9 Października 2011 Wczoraj w czasie oglądania filmu przez WIFI zerwało mi połączenie i co najciekawsze odtwarzacz przestał widzieć jakąkolwiek sieć WIFI po kablu jest OK. Spotkał się ktoś z takim problemem? Jakieś sugestie? Dodam, że miałem najnowszy soft ściągnięty bezpośrednio po LAN. Dzisiaj przywróciłem ustawienia fabryczne, później wgrałem jeszcze raz soft z pliku z USB i nic, odtwarzacz na WIFI jest ślepy. Da się coś zrobić, czy pozostaje serwis? Mam podobny problem... widzial kompy w sieci i nagle nie widzi TZN. Teraz tylko widzi telefon oraz virtualne (media domowe) lecz wszedzie jest pusto. Nie widzi zadnej zawartosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach