Aga37 0 Napisano 26 Października 2006 Czy u Was też raz jest, a raz (częściej) brak EPG ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martini26 0 Napisano 27 Października 2006 ja mam tak samo! jak wlacze dekoder to nie ma - dopiero po czasie wskakuje na pare godzin do przodu (tak jakby sobie sciagal program z satelity) ale zapomnij o EPG na wiecej dni do przodu! chyba sie przyda kolejna aktualka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superpn 0 Napisano 27 Października 2006 Czasami nawet na pasku info nie ma danych ! LIPA ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yuiren 0 Napisano 28 Października 2006 oo, to Wy macie EPG ?! Myslalem ze to jeszcze niedziala. Nigdy mi sie nic tam niewyswietlilo. A mam dekoder od 13 Pazdziernika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superpn 0 Napisano 28 Października 2006 u mnie zaczelo dzialac 14 pazdziernika ale najwyzej na 6h do przodu pokazuje, poza tym czesto na pasku info nie ma danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaldiM 0 Napisano 29 Października 2006 (edytowane) a u mnie na większości kanałów działa na kilka dni w przód, choć czasem wymaga kilku sekund żeby uzupełnić kolejne godziny działa też zielony klawisz "+24h" Edytowane 29 Października 2006 przez WaldiM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superpn 0 Napisano 29 Października 2006 u mnie zielony klawisz tez dziala, wszystkie opcje dzialaja, tyle ze np po nacisnieci zielonego klawisza jest pustka, zero danych , nawet jak sie pare minut poczeka chyba nie tak miala wygladac TNG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaldiM 0 Napisano 29 Października 2006 [quote name='superpn' post='18482' date='29.10.2006, 19:56 ']u mnie zielony klawisz tez dziala, wszystkie opcje dzialaja, tyle ze np po nacisnieci zielonego klawisza jest pustka, zero danych , nawet jak sie pare minut poczeka chyba nie tak miala wygladac TNG [/quote] a jaką masz siłę/jakość sygnału ewentualnie talerz? bo może to od tego zależy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
will 0 Napisano 29 Października 2006 [quote name='WaldiM' post='18484' date='29.10.2006, 19:59 ']a jaką masz siłę/jakość sygnału ewentualnie talerz? bo może to od tego zależy[/quote] Witam. U mnie podobna sytuacja z EPG. Wczoraj chodziło jak talala dziś tylko opisy na kilku kanałach, ale jak ktoś napisał wcześniej ti prawdopodobnie wina sygnału. Dodam że u mnie dziś laje jek z cebra i wieje jak w Tatrach Jakość /siła sygnału 92% / 87% Oczywiście jak pada to wartości spadają. N-box napewno pobiera dane do epg z satki także przy dobrej pogodzie powinno już wszystko wrócić do normy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aga37 0 Napisano 30 Października 2006 [quote name='WaldiM' post='18484' date='29.10.2006, 19:59 ']a jaką masz siłę/jakość sygnału ewentualnie talerz? bo może to od tego zależy[/quote] Czy aby na pewno EPG zależy od siły sygnału ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papcio24 0 Napisano 30 Października 2006 [quote name='Aga37' post='18682' date='30.10.2006, 17:58 ']Czy aby na pewno EPG zależy od siły sygnału ?[/quote] Mam to samo, nawet pierwszy dekoder wymienilem poniewaz myslałem, że to jego wina. Na infolinii powiedziano mi, że jeszcze testują to epg. A jego zwartość zależy od jakości sygnału, jeśli jest poniżej 70% to w ogóle epg nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aga37 0 Napisano 30 Października 2006 [quote name='papcio24' post='18691' date='30.10.2006, 19:38 '] Mam to samo, nawet pierwszy dekoder wymienilem poniewaz myslałem, że to jego wina. Na infolinii powiedziano mi, że jeszcze testują to epg. A jego zwartość zależy od jakości sygnału, jeśli jest poniżej 70% to w ogóle epg nie mam. [/quote] Faktycznie, chyba ma znaczenie jakość sygnału. U mnie jest w tej chwili siła - 100% jakość 98-100% i EPG się od razu pojawiło. Wcześniej jakość sygnału w granicach 70-85%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superpn 0 Napisano 31 Października 2006 [quote name='WaldiM' post='18484' date='29.10.2006, 20:59 '] a jaką masz siłę/jakość sygnału ewentualnie talerz? bo może to od tego zależy [/quote] siła sygnału 90-97, jakość 100, antena 160cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach