Boss89 0 Napisano 4 Lutego 2011 mam taki problem,mam brzydki obraz na tym tv w porównaniu do lcd 32{nie wiem czy można porównywać do mniejszych } druga sprawa postacie na drugim planie są"zamazane" praktycznie nic nie widać tła...widać tylko na 1 planie nie wiem czy trzeba skalibrować obraz czy co? bo recenzje ten tv ma dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fantom 81 Napisano 4 Lutego 2011 Do czego jest podłączony ... potrzebujemy wróżki? Hmmm ... naprawdę wierzysz w to że twój TV rozróżnia co to jest pierwszy czy drugi plan i go celowo pogarsza? O święta naiwności ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boss89 0 Napisano 4 Lutego 2011 podłączony jest tv do cyfry plus przez zwykły kabel nie hdmi, mam dekoder pace SD tv pewnie nie rozróżnia ale ja tak{szczerze w głębi nic nie widać}jakbym miał aparat to bym wrzucił foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwerty1973 22 Napisano 4 Lutego 2011 podłączony jest tv do cyfry plus przez zwykły kabel nie hdmi, mam dekoder pace SD tv pewnie nie rozróżnia ale ja tak{szczerze w głębi nic nie widać}jakbym miał aparat to bym wrzucił foto Zmień dekoder.Podłączysz przez component lub hdmi i dopiero zobaczysz różnicę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boss89 0 Napisano 4 Lutego 2011 mam 2 te same dekodery zmieniał nie będe spróbuje jednak na tym drugim odpalić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach