Skocz do zawartości
syberka

IPTV Dune max

Rekomendowane odpowiedzi

Ze strony producenta pobrałem iptv config.Znajdują się tam przykładowe programy telewizyjne.Jednak próba połaczenia się kończy się błędem-tak jakby adresy stacji były nieprawidłowe.Czy ktoś z forumowiczów posiada adresy działających stacji?Czy da się ewentualnie uruchomić IPLĘ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz korzystać z IPTV to musisz sprawdzić czy twój provider internetu puszcza w sygnale strumienie telewizyjne i jeśli tak to możesz je wykorzystać przygotowując własne pliki dune_folder.txt z ich adresami.

Ogólnie rzecz biorąc w IPTV możesz wpisywać tylko ogólnie dostępne strumienie wideo i te do których Ty masz dostęp. Ipla nie ruszy i raczej wsparcia dla ipli nie będzie w przyszłości bo jest to program napisany na konkretną platformę i raczej nie zrobią aplikacji dla Duna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz korzystać z IPTV to musisz sprawdzić czy twój provider internetu puszcza w sygnale strumienie telewizyjne i jeśli tak to możesz je wykorzystać przygotowując własne pliki dune_folder.txt z ich adresami.

Ogólnie rzecz biorąc w IPTV możesz wpisywać tylko ogólnie dostępne strumienie wideo i te do których Ty masz dostęp. Ipla nie ruszy i raczej wsparcia dla ipli nie będzie w przyszłości bo jest to program napisany na konkretną platformę i raczej nie zrobią aplikacji dla Duna

przypuszczam,iż provider udostepnia sygnał bo np. ipla na kompie działa inne stacje też.Pobrałem ze strony producenta katalogi z przykładowymi stacjami,ale dune wyswietla błąd :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyświetla błąd bo nie znajduje stacji tv pod tymi IP co są tam wpisane , może ktoś podrzuci działające IPTV ,

znalazłem na francuskim forum działające Inetradio jest z kilkadziesiąt stacji

Edytowane przez josep23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyświetla błąd bo nie znajduje stacji tv pod tymi IP co są tam wpisane , może ktoś podrzuci działające IPTV ,

znalazłem na francuskim forum działające Inetradio jest z kilkadziesiąt stacji

josep23 jesli mozna wrzuć link do tego francuskiego forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze jakby kazdy dodal swoja liste tez by sie latwo cos takiego z polskimi programami udalo poskladac ? (mam na mysli zbior stacji radiowych)

Edytowane przez stalkee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przypuszczam,iż provider udostepnia sygnał bo np. ipla na kompie działa inne stacje też.Pobrałem ze strony producenta katalogi z przykładowymi stacjami,ale dune wyswietla błąd :-(

IPLA działa niezależnie od dostawcy internetowego i nie da się wyciągnąć z niej strumieni video.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W postach odnosnie HDI Smart bubu wrzucil taki link:

"Jest beta do HDI Dune na stronie http://www.homecinem...9d6d8308451e32.

Pochodzi z grudnia więc chyba świeża.HDI Dune 101203_2124_test Firmware

Nowa ikonka Katrina tv-rosyjska telewizja płatna.Po wpisaniu 141,141 jest demo między innymi MTV"

Sprawdzilem - u mnie działa - choc czasem jakis blad wyskakuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki, nowy soft juz mialem ale pomoglo haslo. w sumie super tylko szkoda ze nie ma takiego polskiego serwisu, przynajmniej same wiadomosci... i nawet nagrywanie dziala

Edytowane przez stalkee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi