Skocz do zawartości
spunk

Oficjalna strona n telewizji.

Rekomendowane odpowiedzi

zaczyna mnie to denerwować... podali by start platformy na listopad... grudzień... a tu wielki ch*** i jak im zaufać... nie ma strony dzowniłem mają problemy z odpaleniem... kanał filmowy dhtv też jeszcze nie ma i w ciągu kilku dni ma być wiadomo... chaosu tu nie brak... czy tak wygląda nowa generacja.. !! Edytowane przez herman78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja nastawiłem sie na zakup grudzień/styczeń dekodera z hdd. Nie wiem po co bić tak piane, że strona nie działa. Przecież to dopiero startuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I nareszcie doczekaliśmy sie profesionalnej strony ktora już działała ale my o tym nie wiedzieliśmy.
Wchodzac na sasiednia stronke/forum ujrzałem nowy baner nki z hasłem zostan dealerem lub instalatorem klikonołem i moim oczą ukazała sie ta stronka :http://www.n.solex.com.pl
Polecam na to czeklaiśmy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę amatorsko wygląda ta strona....logo w tak niskiej rozdzielczości, że HD to chyba nie jest. Wygląda jak strona jakiegoś studenta :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wejdżcie na [url="http://www.n.pl"]oficjalną stronę "N"ki[/url]

Sorry za spam :angry:

Edytowane przez k@li111

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Podobno były problemy z włsnością domeny:
"Z informacji do jakich udało się dotrzeć "Gazecie Wyborczej" wynika, iż problem był z własnością adresu n.pl. Podobno nowa platforma musiała zapłacić za niego ponad 200 tys. zł."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Biedna ta strona, że szkoda gadać - dobry zespół te ich wypociny zrobiłby w 6 godzin - och marnie to wygląda - a do tego kolor czcionki - przecież zlewa się ona z tłem - totalna amatorszczyzna - widać, że robili strone na szybcika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='spunk' post='11880' date='25.09.2006, 15:34 ']
Witam.
Czy ktoś się orientuje jaka będzie docelowa strona projektu?
Na infolinii nic nie chcą powiedzieć.
pozdrawiam
[/quote]
Strona napewno bedzie www.n.pl tylko ze jest w tej chwili w budowie, i miejmy nadzieję ze bedzie strona lepsza od cyfry i polsatu, bo jak narazie to sie cofają :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi