Skocz do zawartości
adamo_

Oszuśc - uwaga

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis o godzine 17:50 zadzwonil telefon, przedstawił się Pan jakiś tam z Telewizji Cyfrowej N. Dzwoni z ofertą zmiany warunków promocji.

Zaoferował rozwiązanie umowy dotychczasowej ( Mam Wielką Rewolucją świąteczną od grudnia ) i podpisanie nowej na warunkach promocji Noworocznej i do tego za 48 zł wymiana dekodera na Turbo z oprogramowaniem Turbo + HBO na miesiąc , i kolekcja FilmBox, NfimHD i Picture Box na ileś tam ( nie pamiętam )

wszystko na 13 miesięcy ( pierwszy gratis ) i że konsultant jest w poblizu i bedzie okolo 19:00 jak sie zgodzę.

Teraz dzwoniłem do BOK N i pytam o takie "anulowanie promocji i podpisanie nowej " oni nie maja nic takiego a nowy soft tylko w cenie 148 , chyba ze jakis lokalny partner do Pana dzwonil i proponuje drugą umowę obok istniejącej ale nie zamianę, albo oszust jakiś...

Zastanowiło mnie to ze za 48 zł nowy turbo z oprogramowaniem turbo....., druga sprawa ktora mnie zastanowila to to ze konsultant jest w rejonie i bedzie okolo 19.00 no i czy sie zgadzam, powiedziałem jak przyjedzie konsultant to sie zgodze na takie warunki...

Facet nie zapytał o numer umowy, o hasło , a ja nic takiego oraz żadnych danych nie powiedziałem - na szczęście

W tle słyszałem innych konsultantów więc wiarygodne to było nawet

Zatem uwaga na takie telefony, do mnie konsultant nie dojechał jakoś, ciekawe tylko czy nie zgodziłem się telefonicznie na coś innego.... ;)

Edytowane przez adamo_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi