Skocz do zawartości
Inuki

Rzym (Rome)

Rekomendowane odpowiedzi

To ja już robię miejsce na półce na tą pozycję, bo jest to jeden z najlepszych seriali od HBO, jeszcze tylko reedycje Kompani Braci w pl i będzie już istna rewelka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze rozumiem - to mają być w zestawie 2 sezony ? no to jak będzie na to polski dystrybutor - to strzelam że cena wynosić będzie 599 zł he he - dobrze że można importować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No właśnie. Czy to wyjdzie w Polsce?

Odpowiedzi jeszcze nie dostałem; jednak skoro będą napisy PL, to na 100% u nas "Rzym" się ukaże. Pytanie tylko kiedy? Ja stawiam na przyszły rok, gdzieś styczeń-luty.

No i to mają być 2 sezony w jednym pakiecie :)

Edytowane przez Inuki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam dzwonilem do galapgagos w sprawie rzymu i jeszcze nie wiedzieli jaka będzie cena

te ceny na allegro są mocno przesadzone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W wielu miejscach 2 sezony serialu Rzym z polskimi napisami widziałem w cenie ok.50 funtów .

W sprzedaży od 16.11.2009

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he he :P

a u nas jedna seria kosztuje tyle co dwie z UK ;)

aż zdziwię jak ktoś to kupi u nas ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Kupią, kupią w Saturnie we Wrocku było 8 sztuk została jedna, jeśli dobrze pamiętam to cena chyba 580 zł.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Na allegro u niektórych sprzedawców niecałe 300zl http://www.allegro.pl/item823423928_rzym_r...blu_ray_pl.html a u innych prawie 700 zł http://www.allegro.pl/item823021971_rzym_p..._10blu_ray.html.

Ma już ktoś? Jeśli tak czy mógłby podzielić się wrażeniami odnośnie obrazu?

ta za niecale 300 jest to wersja z angli np. dvd.co.uk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy to ma jakieś znaczenie :angry: skoro ma polskie napisy i polskiego lektora to lepiej niż u nas gdzie w np. saturnie za ponad 3 stówy mamy tylko jeden sezom a tu prawie za tyle samo 2 sezony nic tylko kupować :) !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi