dedej 0 Posted March 17, 2008 We francuskich sklepach (np. amazon.fr) pojawił się box z wszystkimi filmami z serii "Żandarm ...". Niestety brak jest dokładnego opisu wydania - a interesuje mnie czy są dostępne napisy - jeśli nie po polsku, to przynajmniej po angielsku. Ktoś może pomóc? dedej Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek2 6 Posted March 17, 2008 [quote name='dedej' post='91640' date='17.03.2008, 16:03 ']We francuskich sklepach (np. amazon.fr) pojawił się box z wszystkimi filmami z serii "Żandarm ...". Niestety brak jest dokładnego opisu wydania - a interesuje mnie czy są dostępne napisy - jeśli nie po polsku, to przynajmniej po angielsku. Ktoś może pomóc? dedej[/quote] Polskich napisow nie ma oczywiscie ... , ani angielskich tylko francuskie ... A szkoda bo jakosc transferu HD , biorac pod uwage wiek filmow , jest bardzo dobra.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
psus 0 Posted March 17, 2008 (edited) najciekawsze, że np w anglii, albo w skandynawii nikt nigdy nie słyszał o Luisie Defunesie. Chciałem kolegom go pokazać, więc sprawdziłem napisy na moich płytach DVD i okazało się, że zawsze oprócz polskich sa tylko włoskie i francuskie. Edited March 17, 2008 by psus Quote Share this post Link to post Share on other sites
dedej 0 Posted March 18, 2008 Dzięki za szybką informację. dedej Quote Share this post Link to post Share on other sites