Don Szturchen 0 Posted March 17, 2008 Witam, mam takie małe pytanko, czy w tym modelu da się sprawdzić jak długo dany egzemplarz już pracował? Do menu serwisowego wchodzi się naciskając "menu" jednocześnie na pilocie i telewizorze. Ale czy w tym modelu też jest opcja do sprawdzenia czasu pracy? Coraz trudniej go dostać, a jeśli miałbym go kupować w jakimś sklepie 'z półki' to chciałbym wiedzieć ile 'ma przelatane' Jeśli tak, proszę o naprowadzenie mnie gdzie mam takiej informacji szukać. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
radzique 0 Posted March 17, 2008 trzymasz menu na pilocie i na tv i Linia UTT to jest czas w godzinach, chyba czwarta pozycja od góry, nie chce mi sie sprawdzac teraz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Don Szturchen 0 Posted March 17, 2008 [quote name='radzique' post='91638' date='17.03.2008, 14:47 ']trzymasz menu na pilocie i na tv i Linia UTT to jest czas w godzinach, chyba czwarta pozycja od góry, nie chce mi sie sprawdzac teraz[/quote] OK dzięki bardzo za szybką i precyzyjną informację. A może się orientujesz, od czego jest ten skrót "UTT"? Serdecznie pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites