Jump to content
Sign in to follow this  
autorus

xbox360 zwis po włożeniu płyty?

Recommended Posts

Zaczyna mnie to wszystko martwic. Wczoraj grałem kilka godzinek. Dziś odpalam a tu zwis, odpalam jeszcze raz to samo.
Wyjąłem płytkę, odpaliłem chodzi spoko, no to juz cos wkładam płytke, pierwsze obrazki i zwis. :)
W trakcie pojawiły mi się 3 czerwone diodki, ale potem sobie zniknęły.
Czy to już tylko do serwisu się nadaje?

A jesli tak to powiedzcie mi jaka jest procedura, ile sie czeka, jak to im dostarczyć itd itp
Synek był niepocieszony. Bo mieliśmy 4 epizod Lego Star Wars dziś skończyć ( ma 4,5roku)

Autorus :)

[quote name='autorus' post='88173' date='26.02.2008, 16:57 ']Zaczyna mnie to wszystko martwic. Wczoraj grałem kilka godzinek. Dziś odpalam a tu zwis, odpalam jeszcze raz to samo.
Wyjąłem płytkę, odpaliłem chodzi spoko, no to juz cos wkładam płytke, pierwsze obrazki i zwis. :D
W trakcie pojawiły mi się 3 czerwone diodki, ale potem sobie zniknęły.
Czy to już tylko do serwisu się nadaje?

A jesli tak to powiedzcie mi jaka jest procedura, ile sie czeka, jak to im dostarczyć itd itp
Synek był niepocieszony. Bo mieliśmy 4 epizod Lego Star Wars dziś skończyć ( ma 4,5roku)

Autorus :([/quote]

Dzwoniłem na infolinie, rozmawiałem z facetem 30min, przeprowadził mnie przez proces czyszczenia pamięci itp. I niestety nic.
Więc spisał dane i wczoraj xbox360 pojechał kurierem do naprawy do Czech. Będzie za 3 tygodnie.

Autorus

A czy może kolega powiedzieć czy potrzebna jest gwarancja sklepowa do takiej reklamacji? Pytam bo zakupiłem x360 na allegro i okazało sie że jest to model z Angli. Nie mam żadnego kwitu i tak się zastanawiam jak to będzie z gwarancją jak wystąpią 3 R.O.D :D Co jest wymagane by Microsoft uwzględnił konsole do naprawy?

[quote name='Dutch' post='88682' date='29.02.2008, 13:01 ']A czy może kolega powiedzieć czy potrzebna jest gwarancja sklepowa do takiej reklamacji? Pytam bo zakupiłem x360 na allegro i okazało sie że jest to model z Angli. Nie mam żadnego kwitu i tak się zastanawiam jak to będzie z gwarancją jak wystąpią 3 R.O.D :) Co jest wymagane by Microsoft uwzględnił konsole do naprawy?[/quote]

Oni sprawdzaja po nr seryjnym. Nic im nie podawałem od razu wiedzieli.

Autorus