chiniol 0 Posted February 22, 2008 różnica w cenie wynosi 100zł (czyli zadna różnica) nominalnie grundig ma 5 cali wiecej i full hd. Co byście wybrali na moim miejscu? pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lookzovt 0 Posted February 24, 2008 Oglądałem tego Grundiga i wygląda bardzo ciekawie. Cena jest bardzo przystępna. Niestety widziałem tylko obraz DVD, brak źródła HD. :-( Quote Share this post Link to post Share on other sites
BAA 0 Posted March 2, 2008 Panowie, ten Grundig jest właśnie w promocji w Real do 6 marca za 3199 zł. Link do strony producenta: [url="http://poland.grundig.com/index.php?id=2548&pid=3089&no_cache=1"]http://poland.grundig.com/index.php?id=254...&no_cache=1[/url] Parametry: Telewizor LCD o przekątnej ekranu 37'' (przekątna obrazu widocznego 94 cm) Format ekranu 16:9 Rozdzielczość Full HD 1920 x 1080 Jasność 500 cd/m² Kontrast dynamiczny 5000:1 Czas reakcji 8 ms Kąt spoglądania 178 stopni Technologia Digital Reference Systemy optymalizacji obrazu: filtr grzebieniowy 3D, DCTI, DLTI, DNR. Model przystosowany do odbioru telewizji wysokiej rozdzielczości HDTV z HDCP przez HDMI/DVI PIP (1 tuner) Telegazeta z pamięcią 2000 stron, poziom 2.5 EPG Elektroniczna instrukcja obsługi Easy Dialog Virtual Dolby Surround Trzykanałowy system dźwięku Magic Fidelity o mocy muzycznej 2 x 10 + 20W (subwoofer) 2 cyfrowe wejścia: HDMI i DVI Wejście komponent YUV Progressive Scan Cyfrowe wyjście audio (optyczne) Pozostałe złącza: 2 x Euro-AV, Cinch AV (kamera), S-Video, słuchawkowe Wymiary: 96,3 x 70,7 x 14 (z podstawą 33) cm Waga: 29 kg Kolor obudowy - czarny Szukam właśnie telewizora HD Ready / Full HD. Nie zamierzam na nim oglądać telewizji. Będzie mi w 99% służył do filmów DVD / Blu Ray i gier na konsoli PlayStation 3. Chcę TV co najmniej 37'' do 4000 zł. Ten wydaje mi się idealny za tą cenę, ale nie jestem ekspertem i nie wiem, czy go łykać. Jest wręcz podejrzanie tani. Co możecie powiedzieć o telewizorach tego producenta? Opłaca się kupować ten model, czy jest jakiś lepszy o podobnych parametrach i cenie? [b]Proszę o odpowiedz, bo 6 marca konczy sie promocja![/b] Quote Share this post Link to post Share on other sites
sdsk 0 Posted March 27, 2008 W Neonecie kupiłem go za 2999 i musze powiedzieć że jestem mile zaskoczony Quote Share this post Link to post Share on other sites
qra69 0 Posted April 30, 2008 ten telewizorek ma jedno wejście HDMI?? chce podłączyć do niego dwa źródła - dvd (z wyjściem hdmi) oraz kablówkę hd (również hdmi). Jaki sposób doradzacie? (zaznaczam,że nie będę wymieniał tv na inny bo ten mi pasi). Czy przełącznik to jedyne rozwiązanie?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
daniel76 0 Posted April 30, 2008 Albo podłącz jedno ze źródeł kablem component. Na jakości raczej nie bedzie straty. Quote Share this post Link to post Share on other sites
qra69 0 Posted May 1, 2008 [quote name='daniel76' post='99503' date='30.04.2008, 21:36 ']Albo podłącz jedno ze źródeł kablem component. Na jakości raczej nie bedzie straty.[/quote] czyli tylko sam obraz bez dźwięku?? Quote Share this post Link to post Share on other sites