Jump to content
Sign in to follow this  
Gmeru

Zmiana nazw kanałów z paczki Filmbox? (SPI) Cena 9,99zł ?

35 members have voted

1. 1. Kupisz opcję dodatkową Filmbox HD w promocji?

• tak
      25
    • nie, nadal za drogo
      5
    • mam go już
      5

Recommended Posts

[img]http://hdtvpolska.com/news/news-shadow.png[/img]Jak można przeczytać w materiałach n dostarczanych dla klientów mamy zmianę nazw kanałów w opcji dodatkowej Filmbox od SPI. Kanał Filmbox nadal będzie nazywał się Filmbox, Nonstop Kino zmieni nazwę na Filmbox Extra a kanał Nonstop Kino HD będzie nazywać się Filmbox HD. Czy nowe nazwy zmienią coś na rynku? Mnie osobiście lepiej podobała się nazwa Nonstop Kino kojarząca się z filmami nonstop ; ) ale cóż to marketing decyduje o takich sprawach. Do tego jak pamiętamy opcja dodatkowa kosztuje 15zł ale zbliża się promocja w dniach 6-10 marca gdzie kanały SPI będą odkodowane. Będzie można zobaczyć w HD m.in. Aleksandra czy Kroniki Portowe. Gdy ktoś zdecyduje się na aktywację Filmboxa w dniach promocji dostanie upust i cena będzie wynosić 9,99zł (trzeba zamówić kanały na minimum 6 miesięcy). Dla mnie must have ze względu na kanał HD.

[center][img]http://img144.imageshack.us/img144/889/filmboxextraxu8.jpg[/img][/center]

[center][img]http://img132.imageshack.us/img132/1262/filmboxhdti0.jpg[/img][/center]

No Gmeru. Aleksandra nie przepuszczę ale i Korniki Portowe zapowiadają się ciekawie. To jakiś spin-off Kronik Portowych w HD? :):P

lol poprawiłem Korniki O_o AleXandra też ; ) śpieszę się no co :)

A co ty dzisiaj tak na przecieki sobie pozwoliłeś??:)

Trzeba jakiś zegar na forum walnąć odliczający sekundy do zamawiania :)
Ja też to wezmę :P

Autorus

PS. Wogóle to bym tylko ten HD chciał, resztę mogliby darowac sobie. Za sam HD 10zł bym dał :)

Edited by autorus

Ciekawa oferta filboxa, zeby tak zrobili z HBO lub chociaz kanał HBO HD był gratis za te 25 zł w pakiecie HBO

a jak mam juz filmboxa to nie obniza mi do 9.90 pln ? troche to chamskie - moge podpisac klauzule ze bede mial przez 6 miesiecy bo kanal mi sie podob

[quote name='BrinX' post='87213' date='21.02.2008, 11:39 ']a jak mam juz filmboxa to nie obniza mi do 9.90 pln ? troche to chamskie - moge podpisac klauzule ze bede mial przez 6 miesiecy bo kanal mi sie podob[/quote]

Chamskie? :):):P:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Kiedys była promocja na pakiet dziecięcy, tez się nie załapałem bo miałem, no ale nie uważałem na pewno ze to chamskie :P