grzeslaw 0 Posted February 16, 2008 Z Forum dowiedzialem sie, ze Hd-DVD przegralo. Chce zobaczyc film "Katyn" w wysokiej rozdzielczosci. Co mam zrobic? Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenthill 2 Posted February 16, 2008 [quote name='grzeslaw' post='86274' date='16.02.2008, 20:24 ']Z Forum dowiedzialem sie, ze Hd-DVD przegralo. Chce zobaczyc film "Katyn" w wysokiej rozdzielczosci. Co mam zrobic? Pozdrawiam.[/quote] hmm tez bym chciał na razie jest tylko na hd dvd ten sprzet jest jeszcze dostępny i pewnie przez jakis spory czas będzie. Jest jeszcze na rynku combo odtwarzacz hd dvd i BD ale nie wiem jak wyglada działani tego urządzenia. Pewnie tez i drogie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
adijazda 0 Posted February 16, 2008 Z Forum dowiedzialem sie, ze Hd-DVD przegralo. Chce zobaczyc film "Katyn" w wysokiej rozdzielczosci. Co mam zrobic? Pozdrawiam. -odpowiedź-kupić odtwarzacz hddvd toshiby ok 600zł i katyń na hddvd Quote Share this post Link to post Share on other sites