sharan 14 Posted February 15, 2008 Prosze o szybka odpowiedz.Jak wlaczyc napisy na divix na plycie odtwarzanej na PS3 ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pawlak42 0 Posted February 15, 2008 nie da się, trezba je jakoś wgrać w film na kompie albo przez media server odtworzyć film z napisami z kompa Quote Share this post Link to post Share on other sites
sharan 14 Posted February 15, 2008 na kompie sa napisy a na PS3 nieeee Quote Share this post Link to post Share on other sites
sharan 14 Posted February 16, 2008 No i nikt nie odpowiedzial.Nie obejrzalem Pily 4.Zaczne jeszcze raz,mam Pile4 na divixie.U kumpla na kompie byly napisy ,a na PS3 nie wiem jak je wlączyc..pomozcie Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenthill 2 Posted February 16, 2008 [quote name='sharan' post='86165' date='16.02.2008, 11:46 ']No i nikt nie odpowiedzial.Nie obejrzalem Pily 4.Zaczne jeszcze raz,mam Pile4 na divixie.U kumpla na kompie byly napisy ,a na PS3 nie wiem jak je wlączyc..pomozcie[/quote] juz odpisano napisów w divx na ps3 nie uświadczysz Quote Share this post Link to post Share on other sites
adijazda 0 Posted February 16, 2008 (edited) mozesz dać napisy do filmu ale.....musisz je muxować w all player!to znaczy napisy bedą na filmie a nie pod!odpal all playera i poszukaj(mówimy o wersji all player 3.1) -ps-ja niemam ps3 ale wydaję mi się że tak powinno działać-więc proszę dać znać jak zadziała lub nie?! Edited February 16, 2008 by adijazda Quote Share this post Link to post Share on other sites