kika2008 0 Posted January 10, 2008 mam problem kupilam kabel hdmi do telewizora panasonic wszytkie potrzebne przejsciowki itd podlaczylam go wybralam odpowiedni kanal ale nie mam obrazu na tv pomimo tego ze komputer wykrywa mi tv Quote Share this post Link to post Share on other sites
robert71 0 Posted January 10, 2008 [quote name='kika2008' post='78515' date='10.01.2008, 18:54 ']mam problem kupilam kabel hdmi do telewizora panasonic wszytkie potrzebne przejsciowki itd podlaczylam go wybralam odpowiedni kanal ale nie mam obrazu na tv pomimo tego ze komputer wykrywa mi tv[/quote] Spróbuj zmienić rozdzielczość dla TV w komputerze. Ta która jest ustawiona może nie być obsługiwana przez TV. Napisz coś więcej na temat komputera, jako karta graficzna. Robert Quote Share this post Link to post Share on other sites
kika2008 0 Posted January 10, 2008 posiadam karte geforce 7150M/n force 630 M podlaczam komputer do telewizora panasonic TX-32LX60P.Komputer wykrywa mi tv jednak nie ma obrazu mimo zmienionej rozdzielczosci jaka posiada telewizor.komputer podlaczony za pomoca kabla hdmi do tv i przejsciowki z dvi na vga do kompa. Quote Share this post Link to post Share on other sites