buku 1 Posted November 13, 2007 Apel do kolegów w Londynie: Z powodu wyjazdu do Londynu i wolnej chwili czasu chętnie odwiedzi miłośnik HD taki sklepik aby mi kupić jakiś filmik. Ale w tej sprawie potrzebny adres i nazwa placówki handlowej. Będę zobowiązany za pomoc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
reflect 0 Posted November 13, 2007 [quote name='dominikjestem' post='67785' date='13.11.2007, 20:16 ']Apel do kolegów w Londynie: Z powodu wyjazdu do Londynu i wolnej chwili czasu chętnie odwiedzi miłośnik HD taki sklepik aby mi kupić jakiś filmik. Ale w tej sprawie potrzebny adres i nazwa placówki handlowej. Będę zobowiązany za pomoc.[/quote] Najnizsze ceny i najwiekszy wybor to chyba tylko w HMV, mozesz tez wleciec do Virgin... ale nie maja az tyle pozycji. adresy sklepow HMV tutaj: [url="http://www.multimap.com/clients/places.cgi?client=hmvstores"]http://www.multimap.com/clients/places.cgi?client=hmvstores[/url] co do prywatnych placowek.... nie mam pojecia :-) pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pampalini 0 Posted November 13, 2007 MHV na Oxfort street jest zdecydowanie największe, a przynajmniej było kiedy tam ostatnio zaglądałem kilka lat temu. Powierzchnia porównywalna z mniejszym centrum handlowym, adres: 360 Oxford Street London W1C 1AB Czyli w samym centrum, można sobie skoczy na Piccadilly Circus. Quote Share this post Link to post Share on other sites
goldi69 0 Posted November 14, 2007 (edited) przy stacji Tottenham jak dobrze pamietam masz duzo komisow z uzywkami, jeden idac od satcji w strone Oxford strett ok. 50m skrecasz w prawo w uliczke (nie pamietam jaka) i za ok 100m bedziesz mail najwiekszy komis z mi znanych (cale pietro z samymi filmami, DVD i HD) a na gorze gry i konsole, ceny b/d, gry w idealnym stanie za pol ceny miesiac po premierze a i duzo perelek na starsze platformy maja. ogolnie przeszukaj caly trojkat miedzy: Tottennham Court, Oxford Street i Goodge Street (zajmie ci to doslownie z 1h a komisow z 5 najmarniej ogarniesz) a zapomnialem dodac ze masz jeszcze 1 dzien w tygodniu gielde elektroniczna (ale nie pamietam dokladnie gdzie, gdzies z 1-2km od Tottenham Court na wschod) ta po taniosci duzo filmow mozna kupic Edited November 14, 2007 by goldi69 Quote Share this post Link to post Share on other sites
buku 1 Posted November 14, 2007 Bardzo wszystkim dziekuję. Napiszę jak to ( wysłannikowi) wyszło. Quote Share this post Link to post Share on other sites
buku 1 Posted November 14, 2007 No więc słabiutko w Londynie jest z cenami. HD DVD średnio w Virgine ( pewnie to droga siec ) 23-25 Ł a na necie UK 18-20 (sendit.com) Tytułów HD DVD na oko ok. 40 pozycji. Więcej jest BluRay. Ok. 60 pozycji. Ale też drogo. Czyli gonimy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
reflect 0 Posted November 15, 2007 [quote name='dominikjestem' post='67979' date='15.11.2007, 00:35 ']No więc słabiutko w Londynie jest z cenami.[/quote] Masz, racje - ceny jak to Londyn, wysokie. Ale mozna tez znalezc przeceny - najtansze BD widzialem za 16.99 a zestawy (np 3x Spiderman) mozna czasem wyrwac za 39.99. Nowosci takie jak np Die Hard 4.0 dosyc drogie bo 23.99. Jedyny plus takich zakupow to dostepnosc. Na poczatku grudnia pojade obadac miejsca o ktorych pisze goldi69 - zobaczymy co w trawie piszczy :-) pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
demek 2 Posted November 15, 2007 [quote name='dominikjestem' post='67979' date='14.11.2007, 21:35 ']No więc słabiutko w Londynie jest z cenami. HD DVD średnio w Virgine ( pewnie to droga siec ) 23-25 Ł a na necie UK 18-20 (sendit.com) Tytułów HD DVD na oko ok. 40 pozycji. Więcej jest BluRay. Ok. 60 pozycji. Ale też drogo. Czyli gonimy.[/quote] jesli ktos byl w najwiekszym hmv to tam jest drugie stojsko z plytami hd dvd, jedno razem z BD drugie kawalek dalej Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spyder 0 Posted November 15, 2007 Szczerze polecam jakikolwiek sklep HMV, wedlug mnie maja najlepszy wybor multimediow w UK. Z uwagi ze wiekszosc plyt kupuje przez net, trudno mi podac konkretny adres sklepu, ale polecam udac sie na Hammersmith, jest tam jeden (co najmniej) Internetowy sklep HMV ma okolo 300 pozycji na Bluray !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bartusiak 0 Posted December 28, 2007 aktualnie to chyba kazda wieksza asda i tesco extra maja w ofercie przynajmiej kilka filmow z kazdego z formatow, gamestation posiada tez sporo tytulow i ceny znacznie nizsze niz w hmv np. shaun of the dead kupilem nowke za 16L kiedy w hmv on byl za 27 :/ ceny plyt w sklepach w anglii potrafia potrzasnac portfelem dlatego chyba lepiej jest przez internet kupowac?np. sendit.com, play.com, ebay... Quote Share this post Link to post Share on other sites