yerys 0 Posted October 23, 2007 Witam mam pytanie: jaki tv 46cali fullhd cena do 7,5tyś złociszy. Początkowo byłem prawie zdecydowany na model Sharpa, ale naczytałem się na temat jego domniemanego "buczenia" i chyba nie zaryzykuję. Czy ktoś mógłby polecić mi jakąś alternatywę? Quote Share this post Link to post Share on other sites
nowy66 6 Posted October 23, 2007 [quote name='yerys' post='64567' date='23.10.2007, 12:46 ']Witam mam pytanie: jaki tv 46cali fullhd cena do 7,5tyś złociszy. Początkowo byłem prawie zdecydowany na model Sharpa, ale naczytałem się na temat jego domniemanego "buczenia" i chyba nie zaryzykuję. Czy ktoś mógłby polecić mi jakąś alternatywę?[/quote] I dobrze byłeś zdecydowany - Sharp 46XL2 - bez buczenia (nie usłyszałem). Obraz lepszy od XD1 a i cena się prawie mieści. IMO najlepszy obecnie LCD na rynku. Jako alternatywa to Toshiba Z ale nie przepadam za matrycami Samsunga. pzdr Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zerwi 0 Posted October 23, 2007 [quote name='nowy66' post='64570' date='23.10.2007, 13:04 ']Jako alternatywa to Toshiba Z ale nie przepadam za matrycami Samsunga.[/quote] Ale....Toshiba serii Z jest na matrycach LG-Philips .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
yerys 0 Posted October 23, 2007 hmmm... XL2E wygląda interesująco- ale już taką mam naturę, że zamiast się napalać to wole posłuchać marudzenia innych- bijcie w niego czym się da! Nie buczy? to tak dobry news, że z nim nie podyskutuję. Dzięki wielkie za podjęcie tematu. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
yerys 0 Posted October 23, 2007 ach i jeszcze pytanie- czym właściwie oprócz ilości wejść różni się XL2E od XL1E Prosiłbym bardzo o potwierdzenie tej kwestii "nie buczenia" serii XL Quote Share this post Link to post Share on other sites
tesbor 32 Posted October 23, 2007 Mam 46XL1E i nic nie buczy, "chodzi" pieknie :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
nowy66 6 Posted October 23, 2007 [quote name='Zerwi' post='64572' date='23.10.2007, 13:11 ']Ale....Toshiba serii Z jest na matrycach LG-Philips ....[/quote] Byłem przekonany, ze na Samsungach - ale, ale daj linka na potwierdzenie (bo moje tylko zasłyszane) pzdr Quote Share this post Link to post Share on other sites
KS RUCH CHORZOW 0 Posted October 23, 2007 [quote name='yerys' post='64567' date='23.10.2007, 11:46 ']Witam mam pytanie: jaki tv 46cali fullhd cena do 7,5tyś złociszy. Początkowo byłem prawie zdecydowany na model Sharpa, ale naczytałem się na temat jego domniemanego "buczenia" i chyba nie zaryzykuję. Czy ktoś mógłby polecić mi jakąś alternatywę?[/quote]POLECAM CI SAMSUNGA 46M86BD FULLHD.OBRAZ Z XBOXA 360 KOSMOS Z CYFRY ODJAZD Z ANTENY Z DACHU BARDZO DOBRY KUPILEM GO NA NECIE ZA 7100 W AVPARTNER. JEST TO JEDEN Z NIELICZNYCH LCD KTORY PO KOMPONENCIE I ZLACZU VGA Z XBOXA 360 DAJE PELNE HD 1920-1080P-60 HZ. ZADNEGO SMUZENIA I TYM PODOBNYCH pipi. JAK PODEPNIESZ GO POD OBRAZ Z HD TO ODFRUNIESZ KONTRAST 15000, CZERN JEST CZARNA .BARDZO DOBRY LCD ,POLECAM.CZESC Quote Share this post Link to post Share on other sites