dawidm86 0 Posted October 22, 2007 hey szczególną uwagę zwrocilem na gry: SKATE HEAVENLY SWORD FIFA 08 FIGHT NIGHT ROUND 3 i nie wie którą najpierw kupić i czy wogóle wszystkie z tych są godne uwagi...może którąś w szczególności odradzacie ?? co sądzicie o tych tytułach ?? którą polecacie jako pierwszą ? jaką kolejność zakupu byście dokonali ?? pozdro i dzięki za odp. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,237 Posted October 22, 2007 Chcesz zobaczyć piękną grafę? To najpierw HEAVENLY SWORD Skate jest bardzo dobry tak samo Fifa (chociaż jak i tak preferuję PESoccer). Na koniec FIGHT NIGHT ROUND 3. Grałeś kiedyś w taką grę? Bo gra jest też cool ; ) nie wiem co lubisz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Negoz 0 Posted October 22, 2007 [quote name='dawidm86' post='64475' date='22.10.2007, 16:42 ']SKATE HEAVENLY SWORD FIFA 08 FIGHT NIGHT ROUND 3[/quote] Powiem Ci że moja 9 letnia córa upodobała sobie SKATE. Gra jest tematycznie nie dla mnie ale trudno nie docenić tej gry. gdybym choc troszke interesowął się deską - absolutny must have. Dlatego bez 2 zdań najlepsza z gier tych co podałes jest FNR3 W każdą z seri Final Round grało sie doskonale. Polecam Ci te grę chociaz sam dysponuje tylko demem... Jeszcze. Juz grzebie na Allegro bo mi przypomiales hehe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slizer 0 Posted October 22, 2007 Heavenly Sword to obowiązkowy tytuł na PS3 Jeżeli grałeś kiedyś w Tony Hawka to Skate. spodobo ci się w 100%. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dawidm86 0 Posted October 24, 2007 dzięki za odp. a jeszcze jedno pytanko przytocze...a więc: Fifa 08 czy Pro Evolution Soccer 2008 ??? bo ostatnio kumple mi mowili, ze niby na PES2008 lepsza grywalność itd, ze jedynie to co fifa ma lepsze to tryb menadżerski, poza tym PES2008 o wiele lepsza...hmm..tylko że żaden z nich nie ma PS3. swoje opinie opierają o wersje na PC. a jak to na PS3 wygląda...która lepsza ? bo ja osobiscie mam lepsze przekonanie do fify, bo od zawsze głównie ona mi towarzyszyla heh...pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites