Redakcja 8,684 Posted December 19, 2023 Serwis VoD SkyShowtime naprawdę potrafi zaimponować głośnymi premierami. Do katalogu w Polsce właśnie włączono film "Szybcy i wściekli 10", który jeszcze niedawno można było obejrzeć w kinach! Przeczytaj całość 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Deimos 826 Posted December 19, 2023 (edited) Miałem o tym wcześniej napisać, bo film pokazał się już w niedzielę, ale jak zobaczyłem, że tylko w zwykłym HD i tylko w stereo - to dałem sobie spokój... Ale o tych parametrach jakoś "zapomniano" tu poinformować.😛 Edited December 19, 2023 by Deimos Quote Share this post Link to post Share on other sites
maderos 22 Posted December 20, 2023 (edited) A gdzie masz tam w ogóle treści w 4k? Edit. Literówka Edited December 20, 2023 by maderos 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xisiek 1,687 Posted December 20, 2023 (edited) A jakie to ma znaczenie jak na przecietnym tv treści HDR wyglądają gorzej niż gęste FHD? PS. Sam film kiblowy, podobnie jak 90-95% dzisiejszych produkcji.🥳 Edited December 20, 2023 by Xisiek Quote Share this post Link to post Share on other sites